Θέλτα – Αγιαξ 2-2

Gazzetta team
Θέλτα – Αγιαξ 2-2

bet365

Σε ένα ματς με τέσσερις γκολάρες, ο Αγιαξ προηγήθηκε δύο φορές στην έδρα της Θέλτα, που απάντησε και έκλεψε το 2-2 στο άλλο παιχνίδι του ομίλου του Παναθηναϊκού.

Όλα δείχνουν ότι ο Αγιαξ πολύ δύσκολα δεν θα πάει το ένα εισιτήριο. Εχασε βαθμούς για πρώτη φορά και αυτό, ενώ άγγιξε το διπλό στο Βίγκο. Προηγήθηκε δύο φορές της Θέλτα, αλλά ισοφαρίστηκε (2-2), σε ένα ματς με τέσσερα πολύ ωραία γκολ.

Ζίγιετς (22’) και Γιουνές (71’) έφεραν σε θέση οδηγού τον Αίαντα, σημειώνοντας τα τέρματα τους έπειτα από προσποιήσεις. Στις δύο φορές που απάντησαν οι γηπεδούχοι όμως, έβαλαν γκολάρες, έστω και εάν το πρώτο ήταν κατά λάθος.

Ο Φοντάς (29’) στημένο πετάχτηκε στη φάση, αλλά δίχως να το θέλει η μπάλα βρήκε στο πίσω μέρος του αριστερού ποδιού του και το επικό τακουνάκι στην κίνηση εξελίχτηκε σε λόμπα. Στο 82’ ο Ορεγιάνα διαμόρφωσε το τελικό με υπέροχο φαλτσαριστό έξω από την περιοχή.

Η μοιρασιά πιθανώς να ευνοεί τον Παναθηναϊκό, καθώς κανένας από τους δύο δεν ξέφυγε εντελώς, αν και όπως έχει εξελιχτεί ο όμιλος, ίσως να προτιμούσε νίκη του Αγιαξ.

Θέλτα (Εδουάρδο Μπερίσο): Ρουμπέν, Γκόμεθ, Ρονκάλια, Φοντάς, Πλάνας, Πάμπλο Ερνάντες (77’ Βας), Ραντόγια, Σενέ, Λέμος (63’ Ορεγιάνα), Σίστο, Γκουιντέτι (74’ Ρόσι)

Αγιαξ (Πέτερ Μπος): Ονανά, Φέλτμαν, Φιέρχεβερ, Σάντσες, Σινκγκράφεν, Κλάασεν, Γκούντελι, Ζίγιετς (78’ Κασιέρα), Τραορέ, Ντόλμπεργκ, Γιουνές (78’ Μπάζοερ).


Βαθμολογία 7ος όμιλος
1. Αγιαξ 7 (5-3)
2. Θέλτα 5 (5-3)
3. Σ. Λιέγης 2 (3-4)
4. Παναθηναϊκός 1 (3-6)

Επόμενη αγωνιστική (03/11)
Παναθηναϊκός – Σταντάρ Λιέγης
Αγιαξ - Θέλτα


 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα