Καρεμπέ: «Εφτασε η στιγμή της αλήθειας»

Καρεμπέ: «Εφτασε η στιγμή της αλήθειας»

Δημήτρης Τομαράς
Καρεμπέ: «Εφτασε η στιγμή της αλήθειας»

bet365

Στην σπουδαιότητα της αναμέτρησης με την Αστάνα στάθηκε ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη για να προχωρήσει στο Europa League.

Ο υπεύθυνος στρατηγικής του Ολυμπιακού τόνισε ότι το αποψινό ματς με την Αστάνα είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό, που θέλει να νικήσει ώστε να συνεχίσει στη διοργάνωση και να φτάσει ψηλά.

Συγκεκριμένα είπε ο Κριστιάν Καρεμπέ στον OTE TV:

«Είναι πολύ σημαντική βραδιά για εμάς. Να αποδείξουμε μπροστά στο κοινό μας ότι μπορούμε να προχωρήσουμε. Να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε στην διοργάνωση» και συνέχισε:

«Με την συνέχεια του πρωταθλήματος και με τον Ολυμπιακό στην κορυφή είμαστε κάπως πιο ήρεμοι. Έχουμε μάθει να ζούμε στην πίεση. Τώρα είναι η στιγμή της αλήθειας, απόψε για εμάς γιατί θέλουμε να φτάσουμε πολύ ψηλά και μακριά».

'Όσο για την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ, ξεκαθάρισε ο Γάλλος ότι ουδείς έμεινε ικανοποιημένος από αυτό το αποτέλεσμα.

Για τον κόσμο της ομάδας είπε: «Είμαστε περήφανοι και πολύ χαρούμενοι που έχουμε αυτόν τον κόσμο. Γι' αυτούς δουλεύουμε καθημερινά και συνεχίζουμε την προσπάθεια σε όλες τις διοργανώσεις».

Για τη διαχείριση των παικτών στο βεβαρημένο πρόγραμμα που έχουν: «Είναι ο συνδυασμός του παίκτη να διαχειρίζεται σωστά μυαλό και σώμα. Εάν το πετύχει θα έχει πολύ καλά αποτελέσματα. Χρειάζεται δύναμη, προσπάθεια και φυσικά ενίσχυση από τον κόσμο. Σε ένα πρωτάθλημα όπου και φέτος ευτυχώς ενισχύθηκαν και οι άλλες ομάδες και επένδυσαν μπορούμε να πούμε πως το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να ανέβει και να πάει ακόμα πιο καλά»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα