Η πρεμιέρα της 25ης Οκτωβρίου

Η πρεμιέρα της 25ης Οκτωβρίου

Βασίλης Βλαχόπουλος
Η πρεμιέρα της 25ης Οκτωβρίου

bet365

Ο θυμόσοφος λαός συνηθίζει να λέει «κάλλιο αργά παρά ποτέ». Για τον Άρη πάντως θα είναι η πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία του όπου υποχρεώνεται να δώσει τον πρώτο επίσημο αγώνα στα τέλη του Οκτώβρη.

Λίγο πολύ, στον Άρη είχαν αντιληφθεί από καιρό ότι το πρώτο επίσημο παιχνίδι θα είναι με αντίπαλο τον Αιγινιακό – στο γήπεδο της Βέροιας – στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας. Ήταν ευδιάκριτο ότι οι ομάδες της Football League δεν θα δεχόντουσαν την έναρξη του Πρωταθλήματος δίχως εξασφαλισμένες συμφωνίες για την κεντρική χορηγία αλλά και για τη διάθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Βέβαια, στη σύγχρονη ιστορία του Άρη, είναι η πρώτη φορά όπου ο πρώτος επίσημος αγώνας θα διεξαχθεί στα τέλη του Οκτώβρη. Είναι αναγκασμένος να συμβιβαστεί και με αυτή την… πραγματικότητα.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Νίκος Αναστόπουλος αποφάσισε να μην προγραμματιστεί άλλο φιλικό παιχνίδι, καταλαβαίνει εξάλλου ότι αυτή η διαδικασία έχει κουράσει και τους ίδιους τους παίκτες. Πλέον προσανατολίζεται αποκλειστικά στον αγώνα της Τρίτης (25/10) με τον Αιγινιακό γνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Ράφικ Τζιμπούρ αλλά και στον τραυματία Νίκο Τσουμάνη. Αυτό σημαίνει ότι για τη θέση του φορ θα διεκδικήσουν τη μία θέση οι Μπράντα Ιλιτς, Αντώνης Καπνίδης, ενώ αντικαταστάτης του Τσουμάνη λογικά θα είναι ο Νίκος Καράμπελας.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα