Το ΟΚ της Περιφέρειας

Το ΟΚ της Περιφέρειας

Γιώργος Τσακίρης
Το ΟΚ της Περιφέρειας

bet365

Ενα ακόμη σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της έκδοσης οικοδομικής άδειας για το γήπεδο της ΑΕΚ έγινε από την Περιφέρεια Αττικής σχετικά με την υπογειοποίηση.

Η Περιφέρεια ενημέρωσε χθες Τετάρτη (29/10) εγγράφως, κοινοποιώντας παράλληλα στη Δικέφαλος 1924, την έγκριση της μελέτης που αφορά την υπογειοποίηση και πιο συγκεκριμένα «ταπείνωση και κάλυψη οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια». Συνιστά μία από τις βασικότερες και σημαντικότερες προϋποθέσεις που είχαν απομείνει και αφορούν την έκδοση της οικοδομικής άδειας.

Το συγκεκριμένο έγγραφο το είχε ζητήσει ο δήμος της Νέας Φιλαδέλφειας από τον Νοέμβριο του 2014 και το έχει στα χέρια του, από την Περιφέρεια, λίγο πριν περάσει... διετία. Η συγκεκριμένη εξέλιξη, η έγκριση δηλαδή της Περιφέρειας για την υπογειοποίηση, είναι το αποτέλεσμα της συνάντησης που είχε γίνει ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και την Ρένα Δούρου τον Οκτώβριο του 2015, πριν ένα χρόνο δηλαδή.

Μάλιστα, στην τελευταία παράγραφο του εγγράφου, τονίζεται «Κατά συνέπεια με την έγκριση της Προμελέτης έχουν καθοριστεί τα υψόμετρα της οδού και η οριστική μελέτη του έργου ''ταπείνωση και κάλυψη τμήματος οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια» θα εγκριθεί και παραληφθεί μετά την οριστικοποίηση των υψομέτρων κατασκευής του Κέντρου Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» με την έκδοση της οικοδομικής αδείας».

Εννοείται πως στην ΑΕΚ υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση από τη στάση της Ρένας Δούρου, η οποία δείχνει απόλυτη συνέπεια σχετικά με τις συζητήσεις που είχε με την Ενωση ενώ αναγνωρίζεται από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ η στάση και βοήθεια του αντιπεριφερειάρχη κ. Καραμάνου αλλά και του αρμόδιου διευθυντή κ. Φλώρου.

Σε αυτό το site δεν είχατε διαβάσει ποτέ (και ούτε πρόκειται) περί ολοκλήρωσης φακέλου για την έκδοση της οικοδομικής άδειας. Αντίθετα με όσα γράφονταν και λέγονταν λανθασμένα οτι δήθεν μετά την υψομετρική μελέτη που εγκρίθηκε το μόνο που απέμενε ήταν η έκδοση της οικοδομικής άδειας, αποδεικνύεται και επιβεβαιώνεται πανηγυρικά όλα αυτά που γράφαμε το προηγούμενο διάστημα, ότι πλην της υψομετρικής απατείται η έγκριση και της αρχιτεκτονικής αλλά και της υπογειοποίησης. Γι' αυτό και σημειώναμε ότι τα πιο αισιόδοξα ουσιαστικά σενάρια έκδοσης της οικοδομικής άδειας, θα έρχονταν στα τέλη του έτους που διανύουμε ή ακόμη και στους πρώτους μήνες του 2017. Κάτι που ισχύει ακόμη... Και αποδεικνύεται αυτό από το γεγονός ότι η Δικέφαλος ΑΕ υπέβαλε και εγγράφως-τυπικά το αίτημα για έγκριση της αρχιτεκτονικής μελέτης προς το ΚΕΣΑ (Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής Συγκρότησης) το οποίο συνεδριάζει στις 2 Νοεμβρίου για την έγκριση της μελέτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα