Ο Σαραϊδάρης ήθελε Σιδηρόπουλο στο Φάληρο!

Ο Σαραϊδάρης ήθελε Σιδηρόπουλο στο Φάληρο!

bet365

Την διαφωνία του σχετικά με τον ορισμό του Αρετόπουλο στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και την πρόταση του για τον Σιδηρόπουλο, έκανε γνωστή με επίσημη τοποθέτησή του ο Δημήτρης Σαραϊδάρης!

Η θύελλα που... ξεσήκωσε ο ορισμός του Αρετόπουλου για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» καλά κρατεί. Έτσι μετά την τοποθέτηση του ΠΑΟΚ και ο Δημήτρης Σαραϊδάρης με δημόσια τοποθέτηση του τονίζει ότι είναι αντίθετος στον ορισμό αυτό και επισημαίνει ποια ήταν η δική του πρόταση για τον «άρχοντα» της Κυριακάτικης αναμέτρησης!

Αναλυτικά η επίσημη θέση του Δημήτρη Σαραϊδάρη έχει ως εξής:

«Διαφωνώ ως προς τον ορισμό του κ Αρετοπουλου για τον αγώνα Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και η πρόταση μου ειναι να το σφυρίξει ο κατα γενική ομολογία καλύτερος Ελληνας διαιτητής, που αυτή την στιγμή είναι πρώτος στη λίστα της ΟΥΕΦΑ, Τάσος Σιδηρόπουλος», υποστηρίζει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα