Γκνιάτιτς: «Ανάμεσα στις 5-6 πρώτες»

Gazzetta team
Γκνιάτιτς: «Ανάμεσα στις 5-6 πρώτες»

bet365

Ο Oγκνιεν Γκνιάτιτς είναι απόλυτα ικανοποιημένος από όσα έχει συναντήσει στον Πλατανιά.
Απόλυτα ικανοποιημένος από τα όσα έχει συναντήσει στα Χανιά είναι ο Oγκνιεν Γκνιάτιτς και αυτό ανέφερε μέσω συνέντευξής του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
-Oγκι, είναι ο δεύτερος χρόνος σου στον Πλατανιά και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι εντυπώσεις σου, από αυτή την… περιπέτειά σου μακριά από την πατρίδα σου;
Αυτή είναι η δεύτερη μου χρονιά, αλλά είναι σαν να είμαι χρόνια εδώ. Είναι θετικότατες οι εντυπώσεις μου. Οι παίκτες και οι προπονητές είναι εντυπωσιακοί και όλοι εδώ με δέχτηκαν πολύ ζεστά και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πάντα είναι δύσκολα στην αρχή, αλλά μετά όλα πήραν τον δρόμο τους.
-Ποιος είναι ο στόχος που έχετε θέσει στα αποδυτήρια, με δεδομένο ότι η πέρυσι ο πήχης -κάποια στιγμή- άγγιξε ακόμα και την πρώτη 5άδα του πρωταθλήματος, αλλά και με την αρχή που έχει κάνει φέτος η ομάδα;
Οπως πέρυσι ο πρώτος στόχος είναι η γρήγορη παραμονή, αλλά η γνώμη μου είναι ότι η ομάδα μπορεί να είναι ανάμεσα στις 5-6 πρώτες. Ο Πλατανιάς έχει ποιότητα κάτι που το έχει δείξει πολλές φορές.
-Υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο μυστικό για την εικόνα της ομάδας τόσο πέρυσι, αλλά και φέτος στο πρωτάθλημα;
Αυτό που κάνει αυτή την ομάδα να ξεχωρίζει είναι η τέλεια ατμόσφαιρα και η φοβερή δουλειά που κάνουμε σε κάθε προπονητή. Ο Πλατανιάς έτσι παίζει καλό ποδόσφαιρο σε κάθε ματς.
-Θεωρείς, παρά τα προβλήματα στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου, ότι η νέα σεζόν μπορεί να επιφυλάξει περισσότερες συγκινήσεις από τις προηγούμενες; Αλλωστε, ήδη οι πρώτες εκπλήξεις στο πρωτάθλημα έχουν γίνει.
Σε σχέση με πέρυσι η λίγκα είναι πιο δυνατή, δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι. Ετσι είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και φέτος θα είναι ακόμη πιο ενδιαφέρον.
-Παρά την κρίση που υπάρχει στην χώρα και έχει αγγίξει σε μεγάλο βαθμό και το ποδόσφαιρο, πιστεύεις ότι οι ομάδες έκαναν κινήσεις τέτοιες, ώστε να βελτιώσουν την ποιότητα του πρωταθλήματος;
Παρά τα προβλήματα υπάρχει η ποιότητα και να παιχθεί πολύ καλό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν ποιοτικοί παίκτες που βοηθούν σε αυτό.
-Ποια είναι τα δικά σου σχέδια για το μέλλον. Ποιοι οι προσωπικοί στόχοι που έχεις θέσεις ως ποδοσφαιριστής;
Στη ζωή μου δεν μου αρέσει να κάνω πλάνα ή να κοιτάω στο μέλλον. Το σημαντικό είναι ότι είμαι υγιής, αυτό είναι το πιο σημαντικό και αυτό θέλω με κάθε μου δύναμη να συνεχίσει να είναι έτσι: με υγεία. Επίσης θέλω να πετύχω και να πετύχουμε σαν ομάδα όλους μας τους στόχους και να βελτιωθώ και να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο.
-Ηρθες σε έναν άγνωστο για σένα τόπο. Πως είναι η ζωή του Oγκι εκτός γηπέδων;
Είναι ήδη πέντε χρόνια που ζω μόνος μακριά από οικογένεια και φίλους. Ενας άνθρωπος μαθαίνει να κάνει τα πάντα. Βέβαια στην αρχή ήταν δύσκολα. Ξένη χώρα, γλώσσα, ο κόσμος, αλλά προσαρμόστηκα. Σε γενικές γραμμές η νοοτροπία του κόσμου στην Ελλάδα είναι ίδια με της Βοσνίας οπότε δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.
-Υπάρχει κάποιο χόμπι που σε χαλαρώνει όταν δεν είσαι στις προπονήσεις και στους αγώνες;
Οταν δεν είμαι σε προπόνηση μου αρέσει να διαβάζω ένα καλό βιβλίο, να δω μια ωραία ταινία ή να επισκεφθώ κάποιους από τους ωραίους τόπους που έχετε εδώ στην Κρήτη. Στις διακοπές μου αρέσει να παίζω τένις που είναι ένα από τα χόμπι μου.
Αν δεν ήσουν ποδοσφαιριστής, ποια πορεία θα είχες διαλέξει;
-Δεν ξέρω την απάντηση σε αυτή την ερώτηση επειδή το ποδόσφαιρο είναι η πρώτη μου αγάπη. Αφοσιώθηκα σε αυτό πάρα πολύ, έχω πάρει πάρα πολλά από αυτό στη ζωή μου και πιστεύω ότι θα πάρω ακόμη περισσότερα στο μέλλον.
-Ενα μήνυμα για τον κόσμο της ομάδας;
Το μήνυμα μου; Να έρχονται και να μας στηρίζουν όσο πιο πολλοί και πολύ γίνεται. Αρχή από το Σάββατο κιόλας και εμείς θα κάνουμε τα πάντα για αυτούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα