Ολυμπιακός έτοιμος για... comeback

Ολυμπιακός έτοιμος για... comeback

Ολυμπιακός έτοιμος για... comeback

bet365

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να υποδεχτεί την Αστάνα στο «Καραϊσκάκης» στις 22:05 (ΟΤΕ Sport3, gazzetta.gr) με σκοπό να επιστρέψει στις νίκες και να μπει σε τροχιά πρόκρισης.

Μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ στο «Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός θέλει απέναντι στην Αστάνα απόψε στο γήπεδό του να επιστρέψει στις νίκες ώστε να φτάσει τους έξι βαθμούς και να μπει σε τροχιά πρόκρισης, ολοκληρώνοντας τον πρώτο γύρο των ομίλων του Europa League.

Ο Πάουλο Μπέντο, πέρα από τον Ντε Λα Μπέγια, που τον άφησε εκτός αποστολής για να τον έχει έτοιμο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή (23/10), δεν έχει πάρει στην αποστολή τον Μάριν αλλά και τον Ρομαό.

Όσο για την 11άδα, αυτή αναμένεται να έχει στην κορυφή της τον Όσκαρ Καρντόσο, ο οποίος θα κάνει την εμφάνισή του στο αρχικό σχήμα για πρώτη φορά από τη μέρα που ήρθε στο Λιμάνι.

Στο τέρμα θα κάθεται ο Λεάλι (όπως έχει αποφασιστεί να γίνεται σε όλα τα ματς του Europa League), κεντρικό δίδυμο θα είναι οι Ντα Κόστα και Μποτία, με τον Ρέτσο να είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον Φιγκέιρας στο δεξί. Μάρτινς και Μιλιβόγεβιτς θα είναι στο κέντρο κι ο Φορτούνης θα βρίσκεται πίσω από τον Καρντόσο, με τους Σεμπά και Ελιουνούσι να είναι αριστερά και δεξιά στα... φτερά.

Από την άλλη, ο Στάνιμιρ Στοΐλοφ, δήλωσε στο gazzetta.gr πως τον ενδιαφέρει μόνο το πρωτάθλημα και όχι η Ευρώπη, αλλά αυτό μένει να το δούμε στον αγωνιστικό χώρο.

Στο αρχικό του σχήμα, σε σύστημα 4-2-3-1, αναμένεται να δούμε τους: Έριτς στο τέρμα και Μπεϊσεμπέκοφ δεξιά στην άμυνα, Σόμκο αριστερά και Άνιτσιτς-Λογκβινένκο στο κέντρο της άμυνας. Κάνιας και Ταγκιμπέργκεν θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ κι ο Μουζίκοφ με τον Τουουμασί θα παίξουν δεξιά και αριστερά του Νουσερμπάιεφ, με τον Καμπανάγκα να είναι στην κορυφή της επίθεσης.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα