Όλα ή τίποτα στη Λιέγη

Όλα ή τίποτα στη Λιέγη

Νίκος Αθανασίου
Όλα ή τίποτα στη Λιέγη

bet365

Εκεί που πριν από δύο χρόνια πίστεψε σε κάτι καλύτερο, ο Παναθηναϊκός είναι φέτος υποχρεωμένος να περάσει στην πράξη και να πάρει αυτό που πρέπει απέναντι στη Σταντάρ (20:00, ΟΤΕSport4 HD), στον πρώτο «τελικό» του ομίλου του. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΛΙΕΓΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Οι «πράσινοι» ταξίδεψαν στο Βέλγιο για το τρίτο κατά σειρά παιχνίδι τους στη φάση των γκρουπ του φετινού Γιουρόπα Λιγκ και οι δύο ήττες στα προηγούμενα ματς με Άγιαξ και Θέλτα, καθιστούν επιτακτική ανάγκη την κατάκτηση των τριών βαθμών για την ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι.

Με τους Μπεργκ και Ιμπάρμπο να μη βρίσκονται στο 100% από τη στιγμή που ο Σουηδός δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης και ο Κολομβιανός αρκέστηκε στο γυμναστήριο, ο Ιταλός κόουτς του «τριφυλλιού» καλείται να εφαρμόσει το πλάνο που θα δώσει στον Παναθηναϊκό πιθανότητες επιτυχίας και διατήρησης στο κόλπο της πρόκρισης στη νοκ-άουτ φάση της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα στο παιχνίδι με τη Θέλτα – άσχετα από την κατάληξή τους – θα πρέπει απαραίτητα να οδηγήσουν σε γκολ στο αποψινό ματς, με τους «πράσινους» να παρατάσσονται με το 3-5-2 ή το 3-4-2-1.

Λίγες μέρες μετά τα λάθη του στο παιχνίδι με την Ξάνθη, ο Λουκ Στιλ θα βρεθεί κάτω απ' τα δοκάρια με στόχο να κάνει ρελάνς και μπροστά του πιθανότατα θα δούμε τους Κουτρουμπή, Σάμπα και Μολέδο.

Στα χαφ οι Ζέκα και Λεντέσμα δεν αλλάζουν ποτέ, με το ρεαλιστικό σενάριο να κάνει λόγο για παρουσία του Λουντ μαζί με τους Βιγιαφάνιες και Κουλιμπαλί πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Μάρκους Μπεργκ.

Η πιθανή ενδεκάδα της Σταντάρ Λιέγης, με το 4-2-3-1: Ζαλέ – Φαΐ, Σαλτζ, Λαΐφης, Αντράντε – Τρεμπέλ, Ίνοχ – Μπελφοντίλ, Εντμίλσον, Ντοσεβί – Ορλάντο Σα

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα