Γιάνκοβιτς: «Top class o Μπεργκ»

Γιάνκοβιτς: «Top class o Μπεργκ»

Gazzetta team
Γιάνκοβιτς: «Top class o Μπεργκ»

bet365

O Aλεξάνταρ Γιάνκοβιτς χτύπησε... καμπανάκι για την ομάδα του τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός και ο Μπεργκ χρειάζονται μεγάλη προσοχή. Αποστολή στη Λιέγη: Νίκος Αθανασίου

Με μόλις ένα πόντο στις δυο πρώτες στροφές η Σταντάρ Λιέγης δεν έχει περιθώρια για απώλειες κόντρα στον Παναθηναϊκό, κάτι άλλωστε που τόνισε και ο Αλεξάνταρ Γιάνκοβιτς «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, ειδικά όταν παίζουμε με μια τόσο ισορροπημένη ομάδα. Ακόμα και να είχαμε κερδίσει τα δυο ματς, θα κάναμε τα πάντα για να νικήσουμε και τον Παναθηναϊκό. Το ότι δεν έχουμε ακόμα νίκη δεν αλλάζει τη φιλοδοξία μας για το ματς της Πέμπτης» τόνισε ο κόουτς της Σταντάρ.

«Ξέρουμε τον Παναθηναϊκό, τον έχουμε μελετήσει. Ομάδα με αρκετούς αυτοματισμούς κι έναν τοp class επιθετικό, τον Μάρκους Μπεργκ που μπορεί να αλλάξει την εξέλιξη του ματς με μόλις μια ενέργειά του. Αλλωστε, οι Ελληνες έκαναν καλές εμφανίσεις κόντρα σε Θέλτα και Αγιαξ, γεγονός που αποδεικνύει τη δύναμή τους» πρόσθεσε ο Γιανκοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν υπολογίζει στον Ζαν Ντομπέ, ο οποίος μπορεί να προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά είναι ακόμα ανέτοιμος. Ο Αντράντε είναι τραυματίες, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή των βασικών Σοάρες, Λεγεάρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα