Στραματσόνι: «Περιμένω αντίδραση και βαθμούς»!

Στραματσόνι: «Περιμένω αντίδραση και βαθμούς»!

Νίκος Αθανασίου
Στραματσόνι: «Περιμένω αντίδραση και βαθμούς»!

bet365

Ο Αντρέα Στραματσόνι ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός θα παίξει για την νίκη στην Λιέγη, περιμένει να δει αντίδραση από τους παίκτες του ενώ ξεκαθάρισε πως δεν τον «χαλάνε» και οι 4 βαθμοί στα ματς με τους Βέλγους! Το gazzetta.gr είναι στην Λιέγη!

Με μηδέν βαθμούς σε 2 ματς ο Παναθηναϊκός... καίγεται να μην γυρίσει με άδεια χέρια από την Λιέγη αν θέλει να συνεχίζει να έχει ελπίδες πρόκρισης! Οι πάντες στο «τριφύλλι» γνωρίζουν την σημασία του αγώνα κάτι που επισήμανε και ο Αντρέα Στραματσόνι την παραμονή του ματς μιλώντας σε Έλληνες και Βέλγους δημοσιογράφους!

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Ιταλού τεχνικού στο «Σκλεσίν», η οποία καθυστέρησε για δέκα λεπτά λόγω της κίνησης στους γύρω δρόμους:

«Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το αυριανό παιχνίδι. Είμαι σίγουρος πως σε αυτά τα δύο παιχνίδια θα μάθουμε το μέλλον μας στην διοργάνωση. Είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε αύριο βαθμούς και μετά θα έχουμε το παιχνίδι στην Λεωφόρο».

Σε τι κατάσταση είναι η ομάδα;

«Όλοι στην ομάδα, εγώ πρώτος μετά οι παίκτες, το συζητήσαμε και θέλουμε αντίδραση μετά την ήττα. Ξέρουμε πως είναι δύσκολο παιχνίδι. Η Σταντάρ παίζει καλά στην έδρα της αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε μια καλή εμφάνιση. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να δυσκολέψουμε τον αντίπαλο».

Πως θα τους δυσκολέψετε; Στις στημένες φάσεις; Γιατί τελευταία έχει δεχθεί πολλά γκολ έτσι...

«Η Σταντάρ παίζει πολύ επιθετική. Με δύο φορ και δύο ακραίους. Ίσως να μην έχουν βρει ισορροπία αλλά μου αρέσει ο τρόπος που παίζουν. Ξέρω τον Μπελφοντίλ που έπαιζε στην Ιταλία, τον Ντοσεβί που μου αρέσει. Παίξαμε δύο ματς, είχαμε καλές εμφανίσεις αλλά κανέναν πόντο. Το να τους δυσκολέψουμε σημαίνει πως πρέπει να γυρίσουμε στην Αθήνα με βαθμούς. Ήρθε η ώρα να πάρουμε και εμείς τους βαθμούς».

Τι είδους αγώνα περιμένετε;

«Αυτά τα δύο παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά και για την Σταντάρ. Περιμένω οι δύο ομάδες να παίξουν για την νίκη. Ξέρω ότι στην έδρα τους έχουν έξτρα ενέργεια από τους οπαδούς. Ο Παναθηναϊκός είναι ευρωπαϊκή ομάδα, με αρκετούς διεθνείς που ξέρουν πως να ανταποκριθούν. Περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι».

Μετά την ήττα από την Ξάνθη είπατε πως περιμένετε αντίδραση. Τι εννοείτε; Θέλετε να δείτε θυμό;

«Χάσαμε την ευκαιρία να μείνουμε στην κορυφή. Είμαι σίγουρος πως θα αντιδράσουμε αύριο, όλοι θα κάνουν μια καλή εμφάνιση. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Η Ξάνθη πέρασε και πρέπει να έχουμε το μυαλό μας στο τώρα, γνωρίζοντας τι κάναμε λάθος την Κυριακή».

Η Σταντάρ έχει να χάσει ευρωπαϊκό παιχνίδι δύο χρόνια, έχει αποκλείσει δύο φορές τον Παναθηναϊκό. Υπό άλλες συνθήκες η ισοπαλία θα ήταν ένα καλό αποτέλεσμα. Τώρα του φτάνει;

«Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Σίγουρα! Πιστεύω ότι με τέσσερις πόντους θα είμαστε μέσα στο παιχνίδι. Η Θέλτα θα έρθει στην Λεωφόρο. Θα είναι ανοιχτό παιχνίδι αλλά με τέσσερις πόντους θα είμαστε στο κόλπο μέχρι το τέλος του ομίλου».

Τι γίνεται με τον Εμποκού;

«'Ηταν η τελευταία μας μεταγραφή. Τώρα γίνεται ολοένα και καλύτερος. Από τώρα μέχρι και το τέλος της χρονιάς θα δώσει αυτά που θέλουμε». Βιγιαφάνιες: «Να είμαστε πιο αποτελεσματικοί»

Τους παίκτες του Παναθηναϊκού εκπροσώπησε ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός στάθηκε στην βελτίωση που πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός στο τελείωμα των φάσεων. Είναι τελικός το αυριανό παιχνίδι? «Είναι ένας τελικός. .Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και μην ξεχνάμε πως παίζει η Θέλτα με τον Άγιαξ. Αύριο είναι ο πρώτος τελικός από τα παιχνίδια που απομένουν και ελπίζω πως θα είναι υπέρ μας».

Τι θα πρέπει να αλλάξει ο Παναθηναϊκός σε σχέση με το Βίγκο, ώστε να πάρει την νίκη;

«Στο Βίγκο παίξαμε καλά αλλά δεν καταφέραμε να τελειώσουμε τις φάσεις. Είχαμε πολλές τελικές, όμως. Όταν σε έναν αγώνα έχεις λίγες ευκαιρίες και δεν τις κάνεις γκολ το πληρώνεις ακριβά. Πρέπει να βελτιωθούμε στο τελείωμα των φάσεων κόντρα στην Σταντάρ».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα