Το... sms Μπέντο σε Μάριν - Ρομαό

Δημήτρης Τομαράς
Το... sms Μπέντο σε Μάριν - Ρομαό

bet365

Διαβάστε το πως έχουν τα δεδομένα για τους Μάρκο Μάριν και Αλεξίς Ρομαό και γιατί τέθηκαν off με Αστανά από τον Πάουλο Μπέντο.

Ο Μάριν από την μία έμεινε εκτός και για λόγους τακτικής αλλά και για να πάρει ανάσες. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός πρόβλημα τραυματισμού δεν έχει και υπάρχει η αίσθηση πως πηγαίνει για τα βασικά πλάνα με ΠΑΟΚ.

Ο Γερμανός άσος έχει... θέμα ακόμα ως προς την ετοιμότητά του και την φυσική του κατάσταση και αυτό φαίνεται στο ότι πλήρες 90λεπτο δεν μπορεί να βγάλει. Ωστόσο υπάρχει και άλλη πλευρά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ο Πάουλο Μπέντο τα είπε με τον Μάρκο Μάριν δύο φορές μετά τον αγώνα με Πανιώνιο. Παρότι ο διεθνής άσος είχε συμμετοχή και στα 2 γκολ με Πανιώνιο ο Ίβηρας περίμενε περισσότερα από τον παίκτη του στον ηγετικό ρόλο που του δίνει στην ομάδα αλλά και περαιτέρω δημιουργική και επιθετική... βοήθεια προς τον Ιντέγε στον αγώνα της Νέας Σμύρνης.

Και από την στιγμή που επιλέγεται ο νεαρός Μανθάτης ως το back up για πλάγιος είναι και... μήνυμα για τον Μάριν αυτό. Ο Μπέντο έχει κάνει το ίδιο με Φορτούνη, Πάρντο, Καρντόσο και άλλους παίκτες και το κάνει και με τον Αλεξίς Ρομαό. Και από τον έμπειρο μέσο περιμένει σαφώς περισσότερα στις προπονήσεις αλλά και να ανεβάζει για τα καλά... στροφές. Και σε αυτόν στέλνει... sms από την στιγμή που δείχνει προτίμηση στον Μπουχαλάκη.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα