«Ντου» κι από Ιβάν για την Λίγκα!

«Ντου» κι από Ιβάν για την Λίγκα!

Μετά τους Μελισσανίδη και Μαρινάκη ήρθε η σειρά του Ιβάν Σαββίδη! Η Dimera Group, συμφερόντων του προέδρου του ΠΑΟΚ, έκανε προσφορά 5 εκατομμύρια για 2 χρόνια για τη χορηγία της Σούπερ Λίγκας!

«Ντου» κι από Ιβάν για την Λίγκα!

Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί... Από την στιγμή που ο Δημήτρης Μελισσανίδη μέσω του ΟΠΑΠ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης μέσω της ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ενδιαφέρθηκαν για την χορηγία της Σούπερ Λίγκας, ο Ιβάν Σαββίδης θα ήταν ο επόμενος... δυνατός παίκτης που θα έκανε κάτι ανάλογο!

'Ηδη η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ενημερώθηκε πως η Dimera Group, συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη έκανε προσφορά 5 εκατομμύρια για 2 χρόνια για τη χορηγία της Λίγκας και πλέον αναμένει ραντεβού για να συζητηθεί το θέμα!

Θα πρέπει να τονιστεί ότι η πρόταση που έγινε από την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη είναι εκτός της προθεσμίας που όρισε η Λίγκα, όμως είναι απολύτως πραγματική εφόσον γίνει αποδεκτη. Μάλιστα φέρεται να είναι και η πιο συμφέρουσα οικονομικά από όσες έχουν γίνει ως τώρα, οπότε παρουσιάζει ενδιαφέρον η αντίδραση του συνεταιρισμού εφόσον αποφασίσει να την λάβει υπόψη!

Best of internet