Όταν ο Μοράις την... έλεγε στον Κλοπ (vid)

Gazzetta team
Όταν ο Μοράις την... έλεγε στον Κλοπ (vid)

bet365

Ένα χρόνο πριν, ο νυν τεχνικός της ΑΕΚ ήταν στην Αγγλία και... μάλωνε με τον Κλοπ!

Εδώ και, σχεδόν, ένα 24ωρο, ο Ζοσέ Μοράις είναι ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ, παίρνοντας την θέση του Τιμούρ Κετσπάγια. Πριν ένα χρόνο, όμως, ο Πορτογάλλος ήταν ακόμα στην Τσέλσι ως βοηθός του Μουρίνιο και... έτρωγε τα μουστάκια του με τον Κλοπ! Ήταν 30 Οκτωβρίου, συγκεκριμένα, όταν στο ματς τον δύο ομάδων και με αφορμή ένα μπέρδεμα, είχε ένα φραστικό επεισόδιο με τον προπονητή των «ρεντς».

Στις εξηγήσεις που είχε δώσει ο Κλοπ την επόμενη ημέρα, είχε υποβαθμίσει το σκηνικό, τονίζοντας πως: «Φώναξα στον Μορένο για ένα αχρείαστο φάουλ και το... παρεξήγησε. Νόμιζε ότι έλεγα ότι δεν είναι φάουλ». Αν δει κάποιος το βίντεο, πάντως, μπορεί να καταλάβει κανείς ότι δεν ήταν όλα τόσο... αθώα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα