Γούτας: «Αν o Παναθηναϊκός παίξει όπως με την Ξάνθη...»

Γούτας: «Αν o Παναθηναϊκός παίξει όπως με την Ξάνθη...»

Γούτας: «Αν o Παναθηναϊκός παίξει όπως με την Ξάνθη...»

bet365

Ο Δημήτρης Γούτας βρήκε το Σάββατο απέναντί του τη Σταντάρ και μέσα από το Gazzetta.gr αποθέωσε την επιθετική της γραμμή, μίλησε για τα κενά στην άμυνα κι έστειλε το μήνυμά του στον Στραματσόνι...

O Παναθηναϊκός παίζει στη Λιέγη ίσως το πιο κομβικό ματς στον όμιλο, αφού σε περίπτωση νίκης μπαίνει πολύ δυνατά στη μάχη της πρόκρισης. Οι Βέλγοι άλλαξαν ταυτότητα με την έλευση του Αλεξάντερ Γιάνκοβιτς στον πάγκο τους και αποδεικνύουν πως τη φετινή χρονιά θα παλέψουν ακόμα και για τον τίτλο! Ο Δημήτρης Γούτας βρήκε μπροστά του πριν λίγες ημέρες την αντίπαλο του Παναθηναϊκού σε ένα... τρελό ματς και μέσα από το Gazzetta.gr στέλνει το δικό του μήνυμα στους Πράσινους «Τη δεδομένη χρονική στιγμή ίσως είναι η καλύτερη ομάδα του Βελγίου, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι μια πολύ απειλητική ομάδα. Εχει πολλές επιθετικές αρετές και μπορεί από το... πουθενά να σου κάνει τη ζημιά» τόνισε ο αμυντικός της Κορτράικ.

Αποτέλεσμα εικόνας για orlando sa standard liege

Το προηγούμενο Σάββατο άλλωστε είδε να παραβιάζεται τρεις φορές η εστία της ομάδας του, αλλά και τον σύλλογό του να απαντά ισάριθμες. «Ηταν ένα τρελό παιχνίδι, γρήγορος ρυθμός για ένα 45λεπτο, όπου μπήκαν έξι γκολ. Στο Βέλγιο το βάρος πέφτει στην τακτική για την επίθεση και οι ομάδες ρίχνουν εκεί το βάρος. Η Σταντάρ είναι πολύ γρήγορη ομάδα, έχει ένα εξαιρετικό επιθετικό δίδυμο που έκανε εξαιρετική δουλειά. Στην επανάληψη ξεφούσκωσε και θα μπορούσαμε να πάρουμε ακόμα και τη νίκη».

Τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός; Ποιους πρέπει να κλειδώσει ο Στραματσόνι; «Αν καταφέρει να εγκλωβίσει Σα και Μπελφοντίλ δε χρειάζεται κάτι άλλο... Ο Πορτογάλος και ο Αλγερινός είναι εξαιρετικοί. Ο Σα είναι παίκτης που μπορεί από το πουθενά να σου κάνει το γκολ, ενώ ο Μπελφοντίλ αλλάζει διαρκώς θέσεις, μπερδεύει την άμυνα και βοηθά πάρα πολύ στο σκοράρισμα. Αν ο Παναθηναϊκός δώσει χώρο και στον Ντοσεβί θα το πληρώσει. Είναι ταχύτατος, βελτιωμένος και είναι στους κορυφαίους της Σταντάρ» τόνισε ο Γούτας.

Οσο για το τι δεν πρέπει να κάνουν οι πράσινοι στη Λιέγη, ο έμπειρος αμυντικός ήταν κατηγορηματικός: «Αν παίξει όπως με την Ξάνθη έχει χάσει σίγουρα... Οι Βέλγοι δε συγχωρούν τα λάθη, θα παίξουν παθιασμένα και αν βρουν απέναντί τους ομάδα που δεν έχει την ίδια «τρέλα» τότε θα πάρουν αυτό που θέλουν» και πρόσθεσε «Αν όμως παίξει σαν Panathinaikos κοντρολάρει το ρυθμό, δε δώσει χώρους στα άκρα έχει τύχη. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να εκμεταλλευθεί τα κενά στην αντίπαλη άμυνα. Η δεξιά πλευρά πονάει και ο Γουίλιαμ είναι ο αδύναμος κρίκος. Πετύχαμε δυο γκολ στην πλάτη του...».

Ο Γούτας κάνει ένα νέο ξεκίνημα στο Βέλγιο, τα πηγαίνει περίφημα με τη φανέλα της Κορτράικ και δηλώνει αισιόδοξος για το μέλλον: «Αλλαξα σελίδα, είμαι πολύ χαρούμενος και η ποιότητα του πρωταθλήματος με έχει βοηθήσει στο να βελτιώνομαι περισσότερο. Το επίπεδο είναι εξαιρετικό και οι συνθήκες ιδανικές για έναν παίκτη να κάνει το κάτι παραπάνω».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα