Ρώτησε για Σιώπη ο Αστέρας

Γιώργος Ντυμένος
Ρώτησε για Σιώπη ο Αστέρας

bet365

Οι Αρκάδες φέρονται να έκαναν μία διερευνητική κίνηση για τον 22χρονο χαφ.
Το περασμένο καλοκαίρι ο Αστέρας έκανε την «έκπληξη» και κατέβαλε στον ΠΑΣ την ρήτρα του Τσουκαλά. Ετσι τότε ο έμπειρος μέσος άφησε τα Γιάννινα με προορισμό την Τρίπολη. Οι Αρκάδες τις τελευταίες ημέρες φαίνεται πως παρακολουθούν διακριτικά και την περίπτωση του Σιώπη. Τι εννοούμε. Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, στην Πελοπόννησο έκαναν μία διερευνητική κίνηση για τον 22χρονο μέσο, ο οποίος αυτή τη στιγμή δεν έχει ακόμη ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο. Φέρονται να ρώτησαν τι ισχύει με το θέμα του και αν παραχωρείται και με ποιο αντίτιμο τον Ιανουάριο από τους «κυανέρυθρους».
Σε καμία περίπτωση αυτό δεν σημαίνει κάτι (ότι θα πωληθεί ο παίκτης ή ότι δεν θα ανανεώσει ή οτιδήποτε άλλο), ωστόσο η κίνηση από την πλευρά του Αστέρα φέρεται να έχει γίνει. Ετσι ίσως και να υπάρξει στο μέλλον, κάποια σχετική εξέλιξη. Αλλωστε για τον νεαρό χαφ δείχνουν να υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα