Παπαδόπουλος: «Είμαι εδώ, αν...»

Παπαδόπουλος: «Είμαι εδώ, αν...»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Είμαι εδώ, αν...»

bet365

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Ηρακλή, εφόσον αλλάξουν κάποια πράγματα.
Τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποχώρησή του από τον Ηρακλή, εξήγησε ο Νίκος Παπαδόπουλος στον «Libero 107,4», όπου παράλληλα άφησε ανοικτό παράθυρο επιστροφής του σε περίπτωση που πάρει κάποιες διαβεβαιώσεις. «Είμαι εδώ, αν λάβω διαβεβαιώσεις πως η ομάδα θα έχει ασφάλεια», είπε χαρακτηριστικά. Για την πορεία του στον Γηραιό σχολίασε πως «στην αρχή ήταν λογικό να υπάρχει αμφισβήτηση στο πρόσωπό μου. Δεν περίμενα αυτό που συμβαίνει σήμερα με την αγάπη του κόσμου. Είναι αποτέλεσμα της δουλειάς μου. Είναι σχέση ειλικρίνειας αυτή που έχουμε με τον κόσμο και τους παίκτες. Με την κίνησή μου να παραιτηθώ, το κάνω πιο πολύ για να βοηθήσω την ομάδα και όχι εμένα. Ακόμα και τώρα βάζω το συμφέρον της ομάδας πάνω από το δικό μου. Το να ξέρει ο προπονητής όλα τα προβλήματα της ομάδας, τον επηρεάζει στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο νέος προπονητής δεν θα ξέρει τα προβλήματα σε βάθος και θα επικεντρωθεί στο αγωνιστικό».
Ο 45χρονος απάντησε σε όσους τον «κατηγορούν» ότι... πήδηξε από το καράβι. «Δεν θα πουλούσα την ομάδα. Δεν το έκανα 3-4 φόρες που αρνήθηκα προτάσεις και δεν θα το έκανα ποτέ.
Έκανα τους παίκτες ταλιμπάν και πίεζα για να αλλάξουν τα πράγματα. Δεν άλλαξαν όμως τα πράγματα. Χάσαμε την αξιοπρέπεια και τον σεβασμό των άλλων. Τους έλεγα να κάνουν κάτι για να φέρουν κοντά τον κόσμο. Μου έλεγαν ότι προσπαθούν, ο κ. Καγιούλης μου έλεγε ότι κάνει επαφές. Πάλευα να διορθώσω πράγματα και με κατηγορούσαν ότι ασχολούμαι με όλα. Λες κι αυτό ήθελα…».
Παράλληλα διέψευσε πως δεν ζήτησε κάτι συγκεκριμένο για να μείνει στην ομάδα. «Χθες είπα στον κ. Καγιουλη ότι για να συνεχίσω θέλω προσωπικότητες κοντά μου, ανθρώπους από τον Ηρακλή που να εκτιμά ο κόσμος. Ζήτησα την επιστροφή του Παύλου Μυροφορίδη. Ήταν καλή επιλογή. Έχει καλές σχέσεις με κόσμο και τους παίκτες, οι οποίοι τον αγαπούν. Ζήτησα παράλληλα 1-2 προσωπικότητες από την οικογένεια του Ηρακλή για να μας σέβονται. Μου είπε ο κ. Καγιολης ότι δεν τον γνωρίζει τον Μυροφορίδη κι ότι θα το δει. Δεν μπορεί ολόκληρος Ηρακλής, μια μεγάλη ομάδα, να εξαρτάται από τον οποιονδήποτε προπονητή. Έχω ξεπεράσει τα όρια μου πολλές φορές. Στην ομάδα δεν με ήθελε ο Παπαθανασάκης. Ο Καγιούλης ήθελε να μείνω στον Ηρακλή. Δεν κρίθηκα στην Σούπερ Λιγκ με την δυναμική του Ηρακλή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα