Μοράις: «Να είμαι καλός σε ό,τι κάνω»

Μοράις: «Να είμαι καλός σε ό,τι κάνω»

Gazzetta team
Μοράις: «Να είμαι καλός σε ό,τι κάνω»

bet365

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της ΑΕΚ έκανε ο Ζοσέ Μοράις, ο οποίος ανέφερε τη φιλοσοφία-μάθημα από τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του με την Ενωση, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο, ο Πορτογάλος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ...

«Για εμένα είναι μεγάλη ικανοποίηση η συμφωνία μου με την ΑΕΚ. Γνωρίζω ότι πρόκειται για έναν σύλλογο από τους πιο μεγάλους στην Ελλάδα, ότι έχει καταπληκτικούς οπαδούς και μεγάλη επιθυμία για επιτυχία. Από τη δεκαετία του ’90 δεν έχει πάρει το πρωτάθλημα και είναι μεγάλος στόχος να ξαναγίνει πρωταθλητής. Περιμένω λοιπόν να αρχίσω δουλειά και να μπω για τα καλά μέσα στην ομάδα. Οσα είδα απ’ έξω, μου προκάλεσαν θετικές εντυπώσεις και ελπίζω αυτές οι εντυπώσεις να είναι σωστές. Προσωπική μου φιλοδοξία είναι να πάρω ένα πρωτάθλημα και να κερδίσω όσο γίνεται περισσότερους αγώνες. Θέλω να κερδίζω σε όποια διοργάνωση κι αν συμμετέχω, διότι αυτή είναι η ανάγκη που έχω σαν προπονητής. Το βαθύτερο συναίσθημά μου είναι αυτό: να είμαι καλός σε ό,τι κάνω. Έτσι έμαθα στα χρόνια που δούλεψα με τον Μουρίνιο και αυτό θέλω να κάνω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα