Μοράις: «Να είμαι καλός σε ό,τι κάνω»

Μοράις: «Να είμαι καλός σε ό,τι κάνω»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της ΑΕΚ έκανε ο Ζοσέ Μοράις, ο οποίος ανέφερε τη φιλοσοφία-μάθημα από τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Μοράις: «Να είμαι καλός σε ό,τι κάνω»

Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του με την Ενωση, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο, ο Πορτογάλος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ...

«Για εμένα είναι μεγάλη ικανοποίηση η συμφωνία μου με την ΑΕΚ. Γνωρίζω ότι πρόκειται για έναν σύλλογο από τους πιο μεγάλους στην Ελλάδα, ότι έχει καταπληκτικούς οπαδούς και μεγάλη επιθυμία για επιτυχία. Από τη δεκαετία του ’90 δεν έχει πάρει το πρωτάθλημα και είναι μεγάλος στόχος να ξαναγίνει πρωταθλητής.  Περιμένω λοιπόν να αρχίσω δουλειά και να μπω για τα καλά μέσα στην ομάδα. Οσα είδα απ’ έξω, μου προκάλεσαν θετικές εντυπώσεις και ελπίζω αυτές οι εντυπώσεις να είναι σωστές. Προσωπική μου φιλοδοξία είναι να πάρω ένα πρωτάθλημα και να κερδίσω όσο γίνεται περισσότερους αγώνες. Θέλω να κερδίζω σε όποια διοργάνωση κι αν συμμετέχω, διότι αυτή είναι η ανάγκη που έχω σαν προπονητής. Το βαθύτερο συναίσθημά μου είναι αυτό: να είμαι καλός σε ό,τι κάνω. Έτσι έμαθα στα χρόνια που δούλεψα με τον Μουρίνιο και αυτό θέλω να κάνω».

Best of internet