Συχνές... ανακατατάξεις

Γιώργος Ντυμένος
Συχνές... ανακατατάξεις

bet365

Μετά τις σημερινές εξελίξεις σε ΑΕΚ και Ηρακλή, πλέον στην Σούπερ Λιγκ έχουν προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή οι επτά από τις 16 ομάδες.
Το ότι οι ελληνικές ομάδες έχουν... παράδοση στο να αλλάζουν προπονητές είναι γνωστό. Από σήμερα η ΑΕΚ και ο Ηρακλής μπήκαν στη λίστα των συλλόγων που θα έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή στον πάγκο τους για τη σεζόν 2016/17. Οι οποίες πλέον είναι επτά. Μετά από μόλις πέντε ματς πρωταθλήματος, αν και ορισμένες (Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Βέροια) είχαν σχετικές εξελίξεις, για διάφορους λόγους, πριν καν ξεκινήσει η σεζόν.
Ο Ολυμπιακός μέχρι στιγμής έχει αλλάξει δύο φορές προπονητή. Ξεκίνησε προετοιμασία με τον Μάρκο Σίλβα, μετά από μερικές ημέρες ανέλαβε ο Βίκτορ ο οποίος απομακρύνθηκε ύστερα από το «σοκ» του Ισραήλ και τον αποκλεισμό από την Χάποελ. Ετσι προσλήφθηκε ο Μπέντο που παραμένει ως τώρα. Ανάλογο νούμερο αλλαγών έχει και η Βέροια. Η «πρώτη» του καλοκαιριού έγινε με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ακολούθησε ο Αλέκος Βοσνιάδης που έφυγε μετά την δεύτερη αγωνιστική και μετά προσλήφθηκε ο Θωμάς Γράφας.
Από μία αλλαγή στον πάγκο έχουν κάνει Πανιώνιος (Μιλόγιεβιτς αντί Ουζουνίδη), Αστέρας (Ελευθερόπουλος αντί Χάβου), Ατρόμητος (Κορακάκης αντί Δέλλα) και έτσι μαζί με τις δύο σημερινές φτάνουμε στις εννέα συνολικά, σε επτά διαφορετικές ομάδες. Ποσοστό που αγγίζει το 50% Πριν καν γίνει η... παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου που θεωρείται το χρονικό σημείο «καμπή» για τον οποιοδήποτε κόουτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα