Το αναπόφευκτο διαζύγιο!

Το αναπόφευκτο διαζύγιο!

Γιώργος Τσακίρης
Το αναπόφευκτο διαζύγιο!

bet365

Στην πόρτα της εξόδου ο Τιμούρ Κετσπάγια, καθώς οι εμφανίσεις της ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα έχουν κάνει το «διαζύγιο» μεταξύ των δύο πλευρών να μοιάζει ως επιτακτική ανάγκη...

Δεν αρκεί μία νίκη για να αντιστραφεί το κλίμα, ακόμη και αν αυτή επιτυγχάνεται σε μία δύσκολη έδρα όπως αυτή της Λάρισας και με όλα τα... δεδομένα κόντρα. Η αλήθεια είναι οτι ο Τιμούρ Κετσπάγια και η ίδια η ΑΕΚ, εκτός από το γεγονός οτι αγωνιζόταν με την πλάτη στον τοίχο για το τρίποντο, είχε πολλές απουσίες (Σιμόες, Βάργκας, Πατίτο, Λέσκοτ).

Ένωση και Τιμούρ Κετσπάγια δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουν μαζί, κυρίως λόγω της διαφορετικής φιλοσοφίας που φέρονται να κατάλαβαν οτι έχουν οι δύο πλευρές. Το γεγονός οτι το κατάλαβαν τώρα στην ΑΕΚ, δεδομένα μπορεί να χαρακτηριστεί αστείο, κυρίως επειδή στην Ελλάδα και ένα μικρό παιδί γνωρίζει την ποδοσφαιρική κουλτούρα που πρεσβεύει ο προπονητής Κετσπάγια, ωστόσο η πραγματικότητα μερικές φορές είναι τόσο απλή και δεικτική.

Από χθες το βράδυ και αφού η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει το διπλό στο AEL FC Arena, όλοι λέγαμε, για αυτό άλλωστε ρωτήθηκε και στην Συνέντευξη Τύπου ο Γεωργιανός τεχνικός, οτι το μέλλον του είναι αβέβαιο έως καθόλου δεδομένο στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο. Μεγαλύτερη απόδειξη οτι ο Κετσπάγια ήταν και παραμένει στον... αέρα (μέχρι να περάσει την πόρτα της εξόδου, κάτι που μπορεί να γίνει πολύ άμεσα, ακόμη και τις επόμενες ώρες) είναι οτι η ίδια η ΑΕΚ επίσημα ή ανεπίσημα δεν μπήκε ποτέ στην διαδικασία να στηρίξει ουσιαστικά τον προπονητή της. Σαν να τη βόλευε δηλαδή να παραμένει μετέωρος...

Φυσικά και πρόκειται για... φάουλ της ίδιας της Ένωσης στην συγκεκριμένη περίπτωση, απέναντι σε έναν προπονητή που είναι αλήθεια πως δεν κάνει για να ηγείται της κιτρινόμαυρης τεχνικής ηγεσίας. Όπως προαναφέραμε δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να υπάρξει η πρώτη ουσιαστική επίσημη αντίδραση της ΑΕΚ στον Κετσπάγια, η οποία θα είναι η ανακοίνωση της αποδέσμευσής του.

Κάτι που θα σημαίνει οτι η ΑΕΚ θα πάει με υπηρεσιακό τεχνικό στο ματς του Σαββάτου με τον Πανιώνιο (αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες του ρεπορτάζ) και μέχρι την Τούμπα να έχει επιδιώξει να ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα