Σφακιανάκης: «Μόνο την ΕΡΤ είχαμε»

Σφακιανάκης: «Μόνο την ΕΡΤ είχαμε»

Για την τηλεοπτική στέγη αλλά και τις χορηγίες του νέου πρωταθλήματος μίλησε ο πρόεδρος της Football League Στέλιος Σφακιανάκης τονίζοντας πως μόνο η ΕΡΤ ουσιαστικά έκανε πρόταση.

Σφακιανάκης: «Μόνο την ΕΡΤ είχαμε»

Αναλυτικά ο Σφακιανάκης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM 89.4» ανέφερε: «Η απόφαση που πήραν οι ΠΑΕ είναι με… βαριά καρδιά. Τα λεφτά είναι λίγα, η ΕΡΤ όπως προσδιορίζει ότι θα δείξει περίπου στα 40 παιχνίδια και δεν νομίζω ότι θα ικανοποιήσει οικονομικά. Με την NOVA δεν έχει καταλήξει τίποτα. Μόνο την ΕΡΤ3 έχουμε αυτή τη στιγμή.

Η δυναμική της πράξης είναι πιο έντονη από την δυναμική της απραξίας. Είναι ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα και κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσει. Έχουμε μείνει πολύ πίσω».

Αναφορικά με τις χορηγίες, είπε: «Έχω μιλήσει με στοιχηματικές εταιρίες, και με την Stoiximan αλλά και με τον ΟΠΑΠ. Το θέμα είναι ότι δεν έχω έγγραφη πρόταση. Και τηλεοπτική πρόταση έχω αλλά είναι προφορική, έδωσα εξουσιοδότηση να μου φέρουν πρόταση αλλά δεν μου την έφεραν».

Για τον υφυπουργό Αθλητισμού και αν βοήθησε: «Ο υπουργός βοήθησε στην περίπτωση της ΕΡΤ. Έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και για να προωθήσει μια συμφωνία με την ΕΡΤ και γενικότερα συνέβαλε τα μέγιστα».

Αναφορικά με το Πανσερραϊκός-Πανελευσινιακός : «Ο Πανσερραϊκός δεν θα παίξει. Παίζει με τον Πανελευσινιακό και υπάρχει εκκρεμοδικία».

 

Best of internet