Ο Ιβάν ζήτησε νίκες και έταξε πριμ!

Ο Ιβάν ζήτησε νίκες και έταξε πριμ!

Ο Ιβάν ζήτησε νίκες και έταξε πριμ!

bet365

Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην προπόνηση του ΠΑΟΚ, η ομιλία του στους παίκτες και τον Βλάνταν Ίβιτς, η τοποθέτηση του Γιώργου Τζαβέλλα. – Επιθεώρηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Ο Ιβάν Σαββίδης, μετά το τέλος της τετράωρης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου της Νέας Μεσημβρίας, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη τα έργα βελτίωσης και επέκτασης των χώρων της πρώτης ομάδας.

Εκείνη την ώρα ήταν προγραμματισμένη και η προπόνηση της ομάδας, με τον ιδιοκτήτη του «Δικεφάλου» να μιλάει στους ποδοσφαιριστές παρουσία του Βλάνταν Ίβιτς και των συνεργατών του. Εξήγησε και υπενθύμισε στο αγωνιστικό τμήμα όλα όσα έχει κάνει η διοίκηση για να υπάρχει το ιδανικό περιβάλλον εργασίας, ενώ περνώντας στο… ζουμί, ζήτησε νίκες στα επερχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος, όπου ο «Δικέφαλος» έχει δύο «κολλητά» ντέρμπι στο πρωτάθλημα, με Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Ο κ. Σαββίδης επανέλαβε την εμπιστοσύνη του στο υλικό και τις δυνατότητες της ομάδας, «πρέπει να το δείξετε μέσα στον αγωνιστικό χώρο», τους είπε χαρακτηριστικά σε μια αποστροφή του λόγου του, ενώ τους ενημέρωσε ότι θα υπάρξει έξτρα πριμ, σε περίπτωση που η ομάδα συγκεντρώσει 7 ή 9 βαθμούς στην τριάδα των αγώνων, με Ηρακλή, Ολυμπιακό και ΑΕΚ, ενώ θα υπάρχει διαφορετικό πριμ σε περίπτωση διάκρισης στο Γιουρόπα Λιγκ.

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε ο εκ των αρχηγών, Γιώργος Τζαβέλλας, τονίζοντας την υποχρέωση όλων να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα