Ο Οκτώβριος του... Μποτία!

Δημήτρης Τομαράς
Ο Οκτώβριος του... Μποτία!

bet365

Ο Αλμπέρτο Μποτία για ακόμα έναν Οκτώβριο στον Ολυμπιακό βάζει σημαντικά γκολ με την φανέλα των Πειραιωτών ενώ συνεχίζει να είναι ο πιο σταθερός στόπερ τους.

Στη Νέα Σμύρνη σκόραρε με κεφαλιά από στημένη φάση και ενώ έπαιζε για 45 λεπτά με πέντε ράμματα στο κεφάλι του μετά. Ο Αλμπέρτο Μποτία συνεχίζει να αποδεικνύεται σκληρό... καρύδι και... μαχητής.

Και φέτος εκτός από ο πλέον αξιόπιστος σέντερ μπακ του Ολυμπιακού για φέτος, βάζει ξανά Οκτώβριο μήνα σημαντικά γκολ στο πρωτάθλημα. Φέτος ήταν το Πανιώνιος - Ολυμπιακός.

Πέρυσι μέσα στον Οκτώβριο ήταν το 1 τέρμα του στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ και τα 2 στο Ολυμπιακός - Ατρόμητος. Όλα σπουδαία γκολ και σε κρίσιμα παιχνίδια. Πέρσι το έκανε στις 17 και 25 Οκτώβρη και φέτος πιο νωρίς, στις 15. Συνολικά με την φανέλα του Ολυμπιακού ο Μποτία έχει 7 γκολ (σ.σ. τα 6 με κεφαλιά) και έχει και 1 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα