Νέα σελίδα για τη Μπέρμιγχαμ Σίτι

Θάνος Σαρρής
Νέα σελίδα για τη Μπέρμιγχαμ Σίτι

bet365

Η Trillion Trophy Asia Limited είναι πλέον ο βασικός μέτοχος στην Μπέρμιγχαμ Σίτι και όλα δείχνουν ότι ο Έλληνας Πάνος Παυλάκης θα έχει κομβικό ρόλο στην επόμενη μέρα.

Τέλος στην εποχή ιδιοκτησιακής αβεβαιότητας για τη Μπέρμιγχαμ, καθώς η TTA είναι πλέον ο νέος βασικός μέτοχος. Σε διοικητικό επίπεδο υπήρξαν αλλαγές, ωστόσο ο Έλληνας director των Blues Πάνος Παυλάκης παραμένει, έχοντας την πλήρη στήριξη του κόσμου.

«Είμαι ενθουσιασμένος που ανέλαβα τον έλεγχο σε ένα τόσο σημαντικό και φανταστικό σύλλογο. Είμαι ενθουσιασμένος για το μέλλον και για τις προοπτικές. Θα κάνουμε το καλύτερο για την Μπέρμιχαμ Σίτι, ένα σύλλογο με σπουδαία ιστορία και παθιασμένη στήριξη, προκειμένου να συνεχίσει να χτίζει στην πρόοδο που έχει γίνει», είπε αρχικά ο ιδιοκτήτης της ΤΤΑ, Πολ Σουέν, ο οποίος πρόσθεσε: «Θεωρώ πως η ευθυκρισία μας και ο τρόπος που κινούμαστε επιχειρηματικά με έναν επαγγελματικό τρόπο, ο οποίος είναι εναρμονισμένος με τον Πάνο Παυλάκη και το υπόλοιπο management team στο Σεντ Αντριους θα μας ωφελήσει και ευελπιστούμε να κάνουμε τους οπαδούς μας περήφανους».

«Καλωσορίζουμε τον κύριο Σουέν ως τον νέο βασικό μας μέτοχο. Είναι ένα σημαντικό βήμα για το κλαμπ, μετά από δύο δύσκολα χρόνια αβεβαιότητας», τόνισε αρχικά ο Παυλάκης, η διαχείριση του οποίου αυτούς τους δύσκολους μήνες της αβεβαιότητας ήταν εκείνη που κράτησε τον σύλλογο στην επιφάνεια και τον έφτασε κοντά στο να παίξει στα πλέι οφ για την άνοδο, παρά το χαμηλό μπατζετ. «Ήταν στην πραγματικότητα ένας μακρύς, μακρύς δρόμος. Το έχω παρομοιάσει με την επίσκεψη στον οδοντίατρο. Πρώτα, πρέπει να περάσεις από την επίπονη διαδικασία της χρησιμοποίησης του τροχού για να θεραπεύσεις τον πονόδοντο, πριν το γέμισμα. Εμείς πλέον δεν έχουμε τον πονόδοντο, δεν έχουμε καθόλου πόνο. Είμαστε πλέον στο ξεκίνημα αυτού που θα εξελιχθεί σε ένα εντυπωσιακό ταξίδι υπό τον κύριο Σουέν και το TTA. κοιτάζουμε μπροστά, όχι πίσω», πρόσθεσε.

Ο Παυλάκης, το όνομα του οποίου ακούστηκε για την προεδρία της Σούπερ Λιγκ το καλοκαίρι και τον Αύγουστο ανέλαβε πόστο αναπληρωτή εκτελεστικού διευθυντή στη Football League, είναι εξαιρετικά δημοφιλής στις τάξεις των οπαδών των Blues, οι οποίοι έχουν τυπώσει μπλουζάκια με το όνομά του και θεωρούν την παραμονή του βασική προϋπόθεση για την ομαλή μετάβαση στην επόμενη μέρα. Προς το παρόν, συνεχίζει κανονικά ως managing director και είναι πιθανόν στο άμεσο μέλλον να υπάρξει αναβάθμιση στο ρόλο του, καθώς η νέα ιδιοκτησία έδειξε στις πρώτες της τοποθετήσεις ότι θα τον στηρίξει, αναγνωρίζοντας το έργο του. «Νομίζω ότι είναι αρκετά χαρούμενη για τον τρόπο λειτουργίας με τον Πάνο να αποτελεί τη βασική σύνδεση ανάμεσα στο ποδοσφαιρικό κομμάτι και τη διοίκηση. Είναι κάτι που έχει λειτουργήσει πολύ καλά», τόνισε ο προπονητής Γκάρι Ρόουετ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα