Σαββίδης: «Εξάποντο με τον Ολυμπιακό»!

Σαββίδης: «Εξάποντο με τον Ολυμπιακό»!

bet365

Ανάμεσα σ’ όλα όσα είπε ο Ιβάν Σαββίδης εξερχόμενος από τα γραφεία της Τούμπας, ήταν και οι αναφορές του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που έρχεται την Κυριακή στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

«Για εμάς το ματς με τον Ολυμπιακό δίνει τρεις βαθμούς, όπως και κάθε άλλο ματς. Είναι προφανές ότι σε αυτή την περίπτωση θα είναι σαν έξι πόντους και όχι τρεις. Για αυτό τον λόγο θα πάω στη Νέα Μεσημβρία να μιλήσω και με τους ποδοσφαιριστές. Το αν θα πάω στο Καραϊσκάκη δεν το ξέρω ακόμη διότι το χρονοδιάγραμμά μου είναι πολύ σφιχτό, αλλά από τις δικές μου επισκέψεις δεν πρέπει να εξαρτάται η πορεία της ομάδα», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ.

Στο μυαλό του κ. Σαββίδη για το… εξάποντο της Κυριακής ήταν το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το πρωτάθλημα με μείον τρεις βαθμούς, λόγω της απόφασής του να μην αγωνιστεί στη ρεβάνς του ημιτελικού με τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα