Ο Ιβάν Σαββίδης ανέλαβε και επίσημα την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

«ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ»!

Ο Ιβάν Σαββίδης ανέλαβε και επίσημα την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ολοκληρώθηκε το πρώτο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, υπό την προεδρία του Ιβάν Σαββίδη, διάρκειας τεσσάρων ωρών!  Όλα όσα είπε ο ιδιοκτήτης του «Δικεφάλου» για την απόφαση του και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Διευθύνων Σύμβουλος ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, στο αγωνιστικό ο Λούμπος Μίχελ.

Ο Ιβάν Σαββίδης ανέλαβε και επίσημα την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Πάνω από τέσσερις ώρες κράτησε το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο οποίο προήδρευσε ο Ιβάν Σαββίδης, μετά από την επικύρωση του τυπικού μέρους στην πρωινή γενική συνέλευση.

Ο ιδιοκτήτης του «Δικεφάλου» έφτασε στα γραφεία της Τούμπας,  λίγο μετά τις 1.30 το μεσημέρι της Δευτέρας, μαζί με το γιο του, Γιώργο, ο οποίος επίσης συμμετέχει ως μέλος στο νέο διευρυμένο συμβούλιο της εταιρίας, όπου τύποις είναι ο μεγαλομέτοχος της.

Ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης παραμένει αντιπρόεδρος αλλά και αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, με δικαίωμα υπογραφής,  προκειμένου να ξεπεραστούν τα προβλήματα με την απουσία του κ Σαββίδη, ενώ ο Λούμπος Μίχελ παραμένει στο Δ.Σ. διατηρώντας όλες τις αρμοδιότητες του αγωνιστικού τμήματος, της γενικής στρατηγικής και των διεθνών σχέσεων του συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ GAZZETTA WEEKEND JOURNAL ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ 

Δεν αποκλείεται μέσα στο προσεχές διάστημα και σε κάποιο επόμενο συμβούλιο να αναλάβει θέση και ρόλο αντιπροέδρου.

Σ’ ότι αφορά τον Γιώργο Κούδα, ο ρόλος του παραμένει συμβουλευτικός στο πλευρό του Ιβάν Σαββίδη, χωρίς να έχει κάποια θέση ή τίτλο, αλλά με μόνιμη παρουσία στα διοικητικά συμβούλια της ομάδας.

 Τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. παραμένουν οι Αρτούρ Νταβιντιάν, Ηλίας Γεροντίδης, Δημοκράτης Παπαδόπουλος και η κυρία Μαρία Γκοντσάροβα.

Σαββίδης: «Είμαι σοκαρισμένος με όλα όσα συμβαίνουν»

Αποχωρώντας από τα γραφεία της Τούμπας για να μεταβεί στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, όπου θα μιλήσει στους παίκτες και τον Βλάνταν Ίβιτς, ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε για την απόφαση να μπει ενεργά μαζί με το γιό του στο Δ.Σ. της ΠΑΕ, αλλά και για όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Πλέον εγώ ηγούμαι του διοικητικού συμβουλίου. Εμείς διαδίδουμε μία επιθετικότητα σε επίπεδο νοημοσύνης. Ο δικός μου ερχομός του ΠΑΟΚ ξεκίνησε πριν από πολύ καιρό και η συμμετοχή μου στην προεδρία έγινε για να ηγηθώ πλήρως της διοίκησης και να είμαι κοντά στους ανθρώπους που πιστεύουν στον ΠΑΟΚ ότι μπορεί να φέρει τίτλους. Μπαίνω πρόεδρος, γιατί αντιλαμβάνομαι ότι ο ΠΑΟΚ με χρειάζεται ακόμα περισσότερο. Αλλά και να για να είμαι κοντά σε όλους όσους πιστεύουν στην κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου γιατί πλέον μπαίνουμε σε ένα νέο στάδιο. Έχουμε μπει στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε ένα στάδιο αλλαγής προτεραιοτήτων και αυτό το στάδιο το ονομάζω στάδιο της ευθανασίας. Εγώ δίνω την έννοια της επιτάχυνσης της ευθανασίας και δεν θέτω στον ΠΑΟΚ ένα στιγμιαίο στόχο να κερδίσει ένα πρωτάθλημα.

Θέλουμε να μπούμε σε ένα στάδιο όπου ο ΠΑΟΚ να κερδίζει ένα πρωτάθλημα, να είναι ένας φυσιολογικό κανόνας της ζωής και όχι εξαίρεση. Ότι και να κάνουμε ο στόχος θα είναι πάνω από όλα. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα αυτού δεν μπορούμε να πούμε πως πρέπει να περιμένουμε. Το Γραφείο Τύπου θα σας ενημερώσει γιατί η ομιλία μου ήταν αρκετά μεγάλη.

Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την αναβολή των εκλογών: 

«Είμαι προβληματισμένος με τις εξελίξεις. Αυτή είναι η Ελλάδα που ευτυχώς την αγαπάμε με όλα τα θετικά και τα αρνητικά. Δεν έχει παρθεί μία ξεκάθαρη απόφαση για το τι θα κάνουμε. Αυτά που έγιναν τι τελευταίες ημέρες έδειξε ότι το σύστημα νοσεί και πλέον είναι αναπόφευκτη η ευθανασία. Έχουμε μπει σε ένα στάδιο αόρατων τάσεων και αόρατων μαχών. Εγώ είπα στους συνεργάτες μου πως αυτό που κάνουμε είναι μία επιθανάτια αγωνία και αυτή η επιθανάτια αγωνία χρειάζεται τον δικό μας ουμανισμό.

Κακώς σκέφτονται ότι μπορούν να μας φοβίσουν. Αυτό αποκλείεται. Εμείς κάθε μέρα γινόμαστε πιο ισχυροί σε όλα τα επίπεδα. Είμαστε η μοναδική ομάδα που είναι απολύτως καθαρή. Δεν χρωστάμε τίποτα σε κανέναν. Δείξαμε σεβασμό στην ελληνική νομοθεσία».

Τι θα πει στους παίκτες του ΠΑΟΚ τώρα που θα πάει στην προπόνηση:

«Αυτά που θα πω στους παίκτες του ΠΑΟΚ είναι εσωτερικό θέμα. Όσα συμβαίνουν στην δική μας κρεβατοκάμαρα θα μείνουν στην δική μας κρεβατοκάμαρα».

Για την τηλεοπτική άδεια: 

«Όλα είναι τέλεια. Το κανάλι θα δημιουργηθεί. Πολλά ενδιαφέροντα πράγματα μας περιμένουν».

Best of internet