Χωρίς Μάντζουκιτς-Κιελίνι η Γιούβε με Λιόν

Χωρίς Μάντζουκιτς-Κιελίνι η Γιούβε με Λιόν

Gazzetta team
Χωρίς Μάντζουκιτς-Κιελίνι η Γιούβε με Λιόν

bet365

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ενόψει της αναμέτρησης της Τρίτης στη Γαλλία αφού τέθηκαν νοκ άουτ και οι Μάριο Μάντζουκιτς και Τζόρτζιο Κιελίνι.

Η Γιουβέντους είναι εδώ κι εβδομάδες χωρίς τους τραυματίες Κουάντβο Ασαμόα, Μάρκο Πιάτσα και Ντανιέλε Ρουγκάνι, με τη λίστα τώρα να μεγαλώνει και να δημιουργεί πρόβλημα ενόψει Λιόν. Συγκεκριμένα, ο Κιελίνι ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση της Κυριακής, ο Μάντζουκιτς σε αυτή της Δευτέρας και αμφότεροι τέθηκαν εκτός από τον αγώνα με τους Γάλλους. Για τον Ιταλό αμυντικό οι εξετάσεις έδειξαν ότι δεν είναι κάτι σοβαρό, για τον Κροάτη φορ θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση τα προσεχή 24ωρα.

Με τον τραυματισμό του Μάντζουκιτς, ο οποίος προστίθεται σε αυτόν του Πιάτσα, ο Αλέγκρι έχει μείνει μόνο με τους Ντιμπάλα και Ιγουαΐν για την επίθεση οπότε συμπεριέλαβε ξανά στην αποστολή τον 16χρονο Μόιζες Κιν. Αντιθέτως, εκτός έμεινε ο Μαρκίζιο, για τον οποίο οι Μπιανκονέρι δεν θέλουν να ρισκάρουν το παραμικρό και θα πάρει χρόνο συμμετοχής μόνο όταν το ιατρικό τιμ είναι 100% σίγουρο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα