Βασιλιάς στη Μπάρτσα ο Νεϊμάρ!

Βασιλιάς στη Μπάρτσα ο Νεϊμάρ!

Βασιλιάς στη Μπάρτσα ο Νεϊμάρ!

bet365

Παρί; Μπα... Η Μπαρτσελόνα έβαλε τέλος στα σενάρια και κρατά στο Καμπ Νου τον Νεϊμάρ μέχρι το 2021!

Τα σενάρια ήθελαν την Παρί Σεν Ζερμέν να έχει μπει πολύ δυνατά στη μάχη της απόκτησης του Νεϊμάρ! Ολα αυτά μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν και η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε πως την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου ο Βραζιλιάνος θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον σύλλογο. Η πλευρά του παίκτη με τους Καταλανούς τα βρήκαν σε όλα, ο Νεϊμάρ πίεσε να μείνει στην ομάδα βάζοντας έτσι τέλος στη φημολογία πως δεν είναι ευχαριστημένος από την αντιμετώπιση που έχει. Ο σταρ της Μπαρτσελόνα θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και αν όλα πάνε θα καλά θα συμπληρώσει 8ετία στη Βαρκελώνη! Οσο για το οικονομικό κομμάτι, θα είναι μια... μικρή σκάλα κάτω από τον Μέσι.

Θυμίζουμε, πως λίγες ημέρες νωρίτερα, ο αθλητικός διευθυντής της Παρί, Ολιβιέ Λετάν, βρισκόταν σε επαφές με τον παίκτη, όπως και οι συμπατριώτες του, Μαρκίνιος, Μόουρα και Τιάγκο Σίλβα, προσπαθώντας να πείσουν τον 24χρονο σταρ να απαντήσει θετικά. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως η Παρί θα δώσει 222 εκατ. ευρώ για τον Βραζιλιάνο.

Neymar y Josep Maria Bartomeu

«Ζήτω η Μπαρτσελόνα, ζήτω η Βαρκελώνη. Είναι χαρά μου να συνεχίσω να απολαμβάνω αυτό το όνειρο» τόνισε ο Βραζιλιάνος και ο Μπερτομέου πρόσθεσε: «Ο Νεϊμάρ ήθελε να παίξει μαζί μας και γι αυτό συνεχίζουμε»

 

LA LIGA Τελευταία Νέα