«Ο Ηρακλής έχει προπονητή»

«Ο Ηρακλής έχει προπονητή»

«Ο Ηρακλής έχει προπονητή»

Άγνοια σχετικά με την παραίτηση του Παπαδόπουλου, δηλώνει ο Γενικός Αρχηγός του Ηρακλή. 

Μπορεί ο Νίκος Παπαδόπουλος να παραιτήθηκε μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, όμως όπως τόνισε σε δηλώσεις του τον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5 FM» ο Γενικός Αρχηγός του Ηρακλή, δεν υπάρχει θέμα προπονητή στον «Γηραιό», ενώ υποστήριξε ότι δεν έχει καν ακούσει από τον ίδιο τον τεχνικό ότι επιθυμεί να αποχωρήσει. 

Αναλυτικά μίλησε: 

Για την παραίτηση του Νίκου Παπαδόπουλου: «Δεν ξέρω εγώ δεν το άκουσα. Μου το είπαν οι δημοσιογράφοι. Εγώ στα αποδυτήρια δεν άκουσα κάτι. Δεν θέλω να πάρω θέση. Δεν ξέρω τι θα γίνει μετά».

Για το πώς ήταν ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Ήταν εκνευρισμένος με αυτά που είδε στον αγωνιστικό χώρο, με τα σφυρίγματα του κυρίου Κύζα. Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες».

Για το αν ο Νίκος Παπαδόπουλος έφτασε στα όριά του: «Εξαρτάται πόση αντοχή έχει το λάστιχο. Πιθανόν να μην αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση. Είναι ο μόνος που κρατάει δυνατή την ομάδα μαζί με τον Καγιούλη, ο οποίος βάζει και τα χρήματα. Και ο Καγιούλης αν δεν ήταν στην ομάδα, η ομάδα θα είχε πρόβλημα».

Για το αν Παπαδόπουλος και Καγιούλης τα πηγαίνουν καλά: «Έτσι νομίζω».

Για το τι έγινε μέσα στο λεωφορείο της ομάδας: «Επειδή καθυστέρησα να πάρω το φύλλο αγώνα τους είπα να φύγουν με το λεωφορείο. Δεν ξέρω τι έγινε μετά. Σήμερα δεν έχουμε προπόνηση. Παίζουμε με τον Ατρόμητο τώρα και δεν έχουμε άλλα περιθώρια εκτός της νίκης. Μετά παίζουμε Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό και μετά  την Κυριακή πάλι με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα».

Για το αν θα μιλήσει με τον Νίκο Παπαδόπουλο: «Βεβαίως θα επικοινωνήσω. Απ’ όσο ξέρω η ομάδα έχει προπονητή. Δεν έφυγε. Παίζουμε με τις λέξεις νομίζω. Εξαρτάται πως το εκλαμβάνει ο καθένας».

 

Best of internet