Κάμπος: «Αυτή είναι η φιλοσοφία μου»

Κάμπος: «Αυτή είναι η φιλοσοφία μου»

Gazzetta team
Κάμπος: «Αυτή είναι η φιλοσοφία μου»

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω του paokfc.gr, παρουσιάζει ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Τζάλμα Κάμπος και φιλοξενείται στο 6ο τεύχος του Toumba Magazine

O Ανκολέζος επιθετικός συστήθηκε εντυπωσιακά στο κοινό του ΠΑΟΚ με το γκολ στο Amsterdam Arena. Έκτοτε δεν έχει σκοράρει, αλλά είναι πάντα μέσα στις φάσεις και προσπαθεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ όπως μπορείς. Γιατί αυτή είναι η φιλοσοφία του. Να μην τα παρατάει ποτέ.

Για τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ:

«Πιστεύω στην ομάδα, πιστεύω στους συμπαίκτες μου, πιστεύω στους προπονητές μας και συνολικά στη δομή του συλλόγου και θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ έχει τη δύναμη να γίνει πρωταθλητής. Πραγματικά το πιστεύω. Πρέπει, όμως, να δουλέψουμε σκληρά για να το πετύχουμε. Αυτά τα πράγματα δεν έρχονται εύκολα. Πρέπει να περάσουμε τις υπόλοιπες ομάδες και να είμαστε προσεκτικοί σε κάθε αγώνα, αλλά, ναι, θεωρώ πως μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Όλοι είμαστε συγκεντρωμένοι σε ένα μόνο στόχο. Στη νίκη για να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ να πετύχει. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Να μην υπάρχουν «εγώ». Φυσικά όλοι θέλουμε να παίζουμε, είμαστε 27-28 παίκτες, αλλά η σκέψη μας είναι στην ομάδα και όχι στον εαυτό μας. Μόνο έτσι μπορείς να δημιουργήσεις μια ισχυρή ομάδα και να παίρνεις αυτό που θες στο γήπεδο. Όταν όλοι είναι έτοιμοι ν’ αγωνιστούν».

Για το μεγαλύτερο μάθημα που έχει πάρει από το ποδόσφαιρο:

«Να μην τα παρατάω ποτέ. Δεν πρέπει ποτέ να σταματάς την προσπάθεια διότι ορισμένες φορές μπορεί να απέχεις ελάχιστα από την πραγματοποίηση του στόχου σου. Έτσι συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο. Μπορεί να θεωρείς πως όλα πάνε στραβά και σ’ ένα λεπτό ν’ αλλάξουν τα πάντα. Γι’ αυτό προσπαθώ να μην εγκαταλείπω ποτέ και να καταβάλλω τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια».

Για το πρωτάθλημα της Super League:

«Θεωρώ πως όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα στη Super League γιατί η κάθε ομάδα γνωρίζει πως πρέπει να είναι συμπαγής και ν’ αμυνθεί καλά. Είναι δική μας δουλειά να προσπαθήσουμε να το ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο. Τα ευρωπαϊκά ματς είναι διαφορετικά γιατί όλοι μπαίνουν στο γήπεδο με στόχο να δείξουν κάτι. Στο πρωτάθλημα τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα