Δοκιμασία στον «κάμπο» για ΑΕΚ

Θοδωρής Βασίλης
Δοκιμασία στον «κάμπο» για ΑΕΚ

bet365

Στην Λάρισα κόντρα στην τοπική ομάδα δοκιμάζεται η ΑΕΚ (19.30, NS1) σε ένα ματς που η νίκη αποτελεί αυτοσκοπός.

Στο ματς που ρίχνει την αυλαία της 7ης αγωνιστικής η ΑΕΚ ταξιδεύει στην Λάρισα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ σε ένα ματς ιδιαίτερα κρίσιμο για το μέλλον της. Η ήττα από τον Ολυμπιακό αλλά κυρίως ο τρόπος έφερε γκρίνια στην ομάδα με τον Τιμούρ Κετσπάγια να φτάνει κοντά στην έξοδο.

Πλέον, ο αγώνας με την ΑΕΛ αποκτά ιδιαίτερη σημασία αφού σε περίπτωση νέας αποτυχίας θα ακολουθήσουν εξελίξεις. Ο Κετσπάγια έχει καταλάβει ότι η κατάσταση δεν είναι εύκολη και για τον λόγο αυτό σκέφτεται ένα φουλ επιθετικό σχήμα σε 4-3-3 με τους Μάνταλο και Μπακασέτα δίπλα στον Γιόχανσον. Ο Χρήστος Αραβίδης είναι ο εκλεκτός για την κορυφή της επίθεσης με τους Χριστοδουλόπουλο και Πλατέλλα στα άκρα.

Όσον αφορά την άμυνα Γκάλο και Ντίντακ θα είναι στα άκρα με τους Τσιγκρίνσκι και Κολοβέτσιο κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στην αντίπερα όχη η ΑΕΛ με την ψυχολογία στα ύψη ελέω και της καλής πορείας της ομάδας, ευελπιστεί ότι θα προσθέσει άλλο ένα σκαλπ μετά από αυτό του Ολυμπιακού. Ο Άγγελος Αναστασιάδης μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ναβάρο, ενώ αντίθετα εκτός είναι οι Ξενοδόχοφ και Βαρέλα.

Όπως όλα δείχνουν οι «βυσσινί» θα αγωνιστούν με 3-5-2 και τους Καβουσάκη, Ρέντζα, Γιοβάνοβιτς, Φάρκα, Ναβάρο, Αναστασόπουλο, Κόντορ, Φατιόν, Αβραάμ, Ντοντό και Ναζλίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα