Μπεργκ: «Έχουμε αρκετά να σκεφτούμε»

Μπεργκ: «Έχουμε αρκετά να σκεφτούμε»

Gazzetta team
Μπεργκ: «Έχουμε αρκετά να σκεφτούμε»

bet365

Ο Μπεργκ τόνισε πως ματς όπως το σημερινό ο Παναθηναϊκός «πρέπει» να τα κερδίζει.
Στο ότι το σημερινό ματς είναι από τα παιχνίδια που ο Παναθηναϊκός «πρέπει» να κερδίζει, στάθηκε ο Μπεργκ μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ. «Σημειώθηκαν δύο πολύ όμορφα τέρματα από τους αντιπάλους μας, έτσι είναι το ποδόσφαιρο κι ας μην δημιούργησαν άλλες ευκαιρίες. Ήταν μία ατυχία για εμάς, αλλά οφείλουμε να κάνουμε πολλά περισσότερα από όσα κάναμε σήμερα. Δεν βάλαμε πολλούς παίκτες μας στην περιοχή της Ξάνθης στο πρώτο 45λεπτο για να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες. Δεν έχει σημασία αν σε αυτά τα ματς έχεις στην κατοχή σου την μπάλα, γιατί αυτές οι ομάδες αμύνονται αρκετά καλά εναντίον μας, οπότε νομίζω πως στο μέλλον πρέπει να έχουμε περισσότερα πατήματα στην περιοχή. Ήταν ένα από τα παιχνίδια που οφείλουμε να τα κερδίζουμε για να ανεβαίνουμε σκαλοπάτια. Ακόμα και στην κακή μας μέρα, πρέπει να παίζουμε καλύτερα», είπε αρχικά.
Μετά ρωτήθηκε για την συνέχεια και το ευρωπαϊκό ματς της Λιέγης που ακολουθεί. «Έχουμε ένα σκληρό παιχνίδι στην Ευρώπη μπροστά μας και οφείλουμε να ανακάμψουμε. Να δούμε πού μπορούμε να βελτιωθούμε. Έχουμε αρκετά να σκεφτούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα