Βίντεο και υποδοχή στη Λάρισα

Βίντεο και υποδοχή στη Λάρισα

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ανέλυσε στους παίκτες του τα αδύνατα σημεία της Λάρισας και λίγες ώρες μετά η αποστολή της ΑΕΚ πήγε στη θεσσαλική πόλη, όπου την περίμεναν οπαδοί της.

Βίντεο και υποδοχή στη Λάρισα

Η προετοιμασία της Ενωσης για την αναμέτρηση με την Λάρισα ολοκληρώθηκε την Κυριακή με ανάλυση μέσω βίντεο. Ο Κετσπάγια έδειξε στους παίκτες του στιγμιότυπα από το ματς της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό, αναλύοντας τους πού θα πρέπει να χτυπήσουν και τι θα πρεπει να προσέξουν ώστε όλα να πάνε καλά και να κατακτηθούν οι τρεις βαθμοί. Σε διαφορετική περίπτωση, άλλωστε, καλώς ή κακώς τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα για αρκετούς, αρχής γενομένης από τον προπονητή.

Κατά την άφιξη της ΑΕΚ στη θεσσαλική πόλη, πάντως, το κλίμα ήταν μια χαρά, λόγω και της παρουσίας περίπου 20 οπαδών της, μικρής ηλικίας κυρίως, οι οποίοι πήραν αυτόγραφα και έβγαλαν φωτογραφίες με τους ποδοσφαιριστές. Η Ενωση, υπενθυμίζουμε, δεν θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου της στο AEL FC Arena αφού δεν δόθηκαν εισιτήρια αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι σε ό,τι αφορά τον στόχο και την... υποχρέωση της νίκης.

Best of internet