Μπέρτος: «Νέα θέση για μένα»

Gazzetta team
Μπέρτος: «Νέα θέση για μένα»

bet365

Ο Μπέρτος μίλησε για το ότι πλέον παίζει στόπερ, για την πρώτη νίκη του Αστέρα αλλά και την πορεία του πρωταθλήματος.
Αλλαγή σελίδας προσπαθούν να κάνουν στην Τρίπολη. Ο Αστέρας κέρδισε τον Πλατανιά με 2-0 και πήρε «ανάσα». Ο Μπέρτος φιλοξενήθηκε στην NOVA και μίλησε τόσο για το χθεσινό ματς, όσο και για την πορεία του πρωταθλήματος. Παράλληλα σχολίασε την «μετατόπισή» του στα στόπερ, ενώ τόνισε πως δεν αισθάνθηκε αδικημένος στον Ολυμπιακό.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το αν χάρηκε για το πρώτο γκολ της Ξάνθης επί του Παναθηναϊκού: «Είμαι από ένα χωριό της Ξάνθης και χάρηκα λίγο, αλλά πλέον είμαι παίκτης του Αστέρα Τρίπολης».
Για τα λάθη των τερματοφυλάκων: «Συμβαίνει, σε όλες τις θέσεις μπορείς να κάνεις ένα λάθος. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».
Για το γεγονός ότι αγωνίστηκε ως στόπερ: «Η κάθε θέση είναι εντελώς διαφορετική, ο στόπερ τα βλέπει όλα από πίσω και κατευθύνει την ομάδα. Είναι μία νέα θέση και θέλω να βοηθήσω την ομάδα. Ο προπονητής αποφασίζει, όπου με χρειαστεί ο κύριος Ελευθερόπουλος θα παίξω».
Για τις διαμαρτυρίες του Πλατανιά για την διαιτησία του αγώνα με τον Αστέρα και την φάση της αποβολής του Στάθη: «Νομίζω ότι δεν έπαιξε ρόλο η διαιτησία. Βάλαμε δύο γκολ. Ο Μάσα δέχτηκε χτύπημα στο πρόσωπο και έπεσε κάτω».
Για την διαιτησία του πρωταθλήματος: «Κάθε ομάδα νιώθει αδικημένη όπως κι εμείς σε προηγούμενα παιχνίδια. Δεν θέλω να αναφερθώ στους διαιτητές, απλώς να είναι πιο προσεκτικοί γιατί πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες. Οι αποφάσεις των διαιτητών κρίνουν το αποτέλεσμα».
Για τη νίκη με τον Πλατανιά: «Χρειαζόμασταν αυτό το ματς, το δείξαμε στα πρώτα 20' που ήμασταν πολύ πιεστικοί. Θέλαμε γρήγορο γκολ, τελικά ήρθε στο β', λύθηκαν τα πόδια και μετά πετύχαμε και το δεύτερο».
Για την αλλαγή προπονητή: «Αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα, δεν φταίει πάντα ο προπονητής αλλά και οι παίκτες. Έχουν διαφορετική φιλοσοφία. Σε κάποια ματς ήμασταν καλοί αλλά δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε, είναι και θέμα τύχης. Είμαστε πιο επιθετικοί προς τον αντίπαλο πλέον και πιο αποτελεσματικοί στο γκολ, γιατί αυτό κάνει τη διαφορά. Η διακοπή μας ωφέλησε γιατί δουλέψαμε».
Για την αλλαγή ομάδας: «Προσαρμόζομαι γρήγορα, έχω κάνει παρέες στην Τρίπολη και αυτό με βοηθάει. Είμαι μια χαρά και όλα θα πάνε καλά».
Για την ζωή στην Τρίπολη: «Η Τρίπολη είναι μία μικρή πόλη, ιδανική για έναν παίκτη με φιλοδοξίες, αυτό σου το δίνει και η ομάδα. Ο καιρός είναι λίγο περίεργος, αλλά και στην Ξάνθη δεν είναι καλύτερος».
Για το αν έχουν κοινά στοιχεία Ξάνθη και Αστέρας: «Σχεδόν είναι στα ίδια πλαίσια. Η Ξάνθη μας έχει δείξει τόσα χρόνια ότι παραμένει στην Σούπερ Λιγκ, ο Αστέρας είναι επίσης μία καλή ομάδα που έχει δείξει ότι είναι δίκαια στην κατηγορία. Ο στόχος μας είναι και η Ευρώπη όπως μας έχει συνηθίσει ο Αστέρας, αλλά και το Κύπελλο, δίνουμε μεγάλη βάση εκεί».
Για το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό: «Πέρασα από τον Ολυμπιακό, δεν θα έλεγα ότι αδικήθηκα, γιατί αυτό μπορεί να νομίζουν κάποιοι. Δεν ήμουν στα πλάνα του προπονητή και δεν τα βρήκαμε. Ήταν μία δύσκολη εποχή για τον Ολυμπιακό, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν μπορείς να ταιριάζεις με όλους τους προπονητές και έτσι αποφασίσαμε να λύσουμε το συμβόλαιο και να πάω στην Τρίπολη. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά, δεν κοιτάς πίσω, μόνο μπροστά και προχωράς με νέα όνειρα και φιλοδοξίες».
Για το θέμα της βίας στα γήπεδα και την παρουσία του κόσμου στα ματς του Αστέρα: «Γίνονται πολλά άσχημα πράγματα στα γήπεδα. Είναι καλό να έρχεται ο κόσμος, μας δίνει ώθηση και ψυχολογία».
Για τη νίκη της Ξάνθης επί του Παναθηναϊκού: «Η Ξάνθη είναι καλύτερη όταν παίζει με μεγάλες ομάδες, το είχε όταν έπαιζα κι εγώ. Βγάζαμε εγωισμό και πάθος και έτσι καταφέρναμε να πάρουμε τα παιχνίδια. Είχαμε στήριξη απ' όσους φιλάθλους έρχονταν στο γήπεδο και δίναμε το 100%».
Για το ματς Ατρόμητου - Βέροιας: «Είναι ένα ματς όπου και οι δύο θέλουν τη νίκη. Ο Ατρόμητος θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα εντός έδρας και να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις».
Για το μήνυμά του προς τον Βασιλακάκη, ο οποίος ήταν σε απ' ευθείας σύνδεση από την Λεωφόρο:«Συγχαρητήρια, συνέχισε έτσι και θα δικαιωθείς. Κάναμε παρέα, όταν ήρθε στην Ξάνθη τον έπαιρνα από το σπίτι και τον πήγαινα για προπόνηση. Έχω ζήσει πολλές στιγμές με τον Τεό μέσα και έξω από την ομάδα. Του εύχομαι υγεία, δεν τον φοβάμαι, σίγουρα θα πάνε όλα καλά. Τον είχα βοηθήσει να εγκλιματιστεί στην πόλη και στην ομάδα».
Για την μάχη της κορυφής: «Ο Ολυμπιακός όλα αυτά τα χρόνια παίζει κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και παίρνει το αποτέλεσμα όταν δεν παίζει καλά. Ακόμα είναι πολύ νωρίς, θα δούμε στην διάρκεια του πρωταθλήματος. Κάθε παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό, ο ποδοσφαιριστής βγάζει άλλο πείσμα όταν παίζει με μία μεγάλη ομάδα και πιστεύω ότι θα κριθεί στα ντέρμπι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα