Ο «κακός δαίμονας» Βασιλακάκης!

Ο ΧΑΦ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ... ΣΕΛΗΝΙΑΖΕΤΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ «ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ»

Ο «κακός δαίμονας» Βασιλακάκης!

Ο 28χρονος από την σεζόν 2014/15 και μετά σε σύνολο 66 αγώνων που έχει παίξει, σκοράρει μόνο εναντίον του Παναθηναϊκού!

Ο «κακός δαίμονας» Βασιλακάκης!
Με γκολ και τι γκολ του Βασιλακάκη κέρδισε σήμερα η Ξάνθη στο «Απόστολος Νικολαϊδης». Μετά το ματς ο 27χρονος χαφ σχολίασε πως «μας ταιριάζει ο Παναθηναϊκός», με αφορμή ότι οι Θρακιώτες πολύ συχνά τα τελευταία χρόνια τον κερδίζουν. Προφανώς λόγω χαρακτήρα δεν αναφέρθηκε και σε προσωπικό επίπεδο. Κοιτάξτε να δείτε ένα εκπληκτικό στατιστικό. 
 
Ο Βασιλακάκης ως παίκτης άξονα - μπορεί να έχει αγωνιστεί ορισμένες φορές και «δεκάρι» ή φορ αλλά είναι «εξαροκτάρι» - δεν σκοράρει πολύ συχνά. Οταν όμως βλέπει τον Παναθηναϊκό... σεληνιάζεται. Από την σεζόν  2014/15 και μετά σκοράρει μόνο εναντίον του! Σε 66 ματς που έχει αγωνιστεί αυτό το διάστημα. Συνολικά από τότε – δύο σεζόν plus η τρέχουσα – έχει σημειώσει μόνο τρία τέρματα, όλα απέναντι στο «τριφύλλι».
 
Το πρώτο ήταν στις 18 Δεκεμβρίου του 2014, στη νίκη της Ξάνθης με 4-2. Το δεύτερο λίγο αργότερα, στις 29/01/2015, στη νίκη της ομάδας του με 1-0 για το Κύπελλο και το τρίτο πριν από μερικές ώρες, καθώς την περασμένη χρονιά δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο τέρμα. Πλέον δεν είναι μόνο η Ξάνθη «κακός δαίμονας» του Παναθηναϊκού, αλλά και ο Βασιλακάκης.  

Best of internet