Ο «κακός δαίμονας» Βασιλακάκης!

Γιώργος Ντυμένος
Ο «κακός δαίμονας» Βασιλακάκης!

bet365

Ο 28χρονος από την σεζόν 2014/15 και μετά σε σύνολο 66 αγώνων που έχει παίξει, σκοράρει μόνο εναντίον του Παναθηναϊκού!
Με γκολ και τι γκολ του Βασιλακάκη κέρδισε σήμερα η Ξάνθη στο «Απόστολος Νικολαϊδης». Μετά το ματς ο 27χρονος χαφ σχολίασε πως «μας ταιριάζει ο Παναθηναϊκός», με αφορμή ότι οι Θρακιώτες πολύ συχνά τα τελευταία χρόνια τον κερδίζουν. Προφανώς λόγω χαρακτήρα δεν αναφέρθηκε και σε προσωπικό επίπεδο. Κοιτάξτε να δείτε ένα εκπληκτικό στατιστικό.
Ο Βασιλακάκης ως παίκτης άξονα - μπορεί να έχει αγωνιστεί ορισμένες φορές και «δεκάρι» ή φορ αλλά είναι «εξαροκτάρι» - δεν σκοράρει πολύ συχνά. Οταν όμως βλέπει τον Παναθηναϊκό... σεληνιάζεται. Από την σεζόν 2014/15 και μετά σκοράρει μόνο εναντίον του! Σε 66 ματς που έχει αγωνιστεί αυτό το διάστημα. Συνολικά από τότε – δύο σεζόν plus η τρέχουσα – έχει σημειώσει μόνο τρία τέρματα, όλα απέναντι στο «τριφύλλι».
Το πρώτο ήταν στις 18 Δεκεμβρίου του 2014, στη νίκη της Ξάνθης με 4-2. Το δεύτερο λίγο αργότερα, στις 29/01/2015, στη νίκη της ομάδας του με 1-0 για το Κύπελλο και το τρίτο πριν από μερικές ώρες, καθώς την περασμένη χρονιά δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο τέρμα. Πλέον δεν είναι μόνο η Ξάνθη «κακός δαίμονας» του Παναθηναϊκού, αλλά και ο Βασιλακάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα