Στραματσόνι: «Ν' αντιδράσουμε χωρίς δικαιολογίες»

Στραματσόνι: «Ν' αντιδράσουμε χωρίς δικαιολογίες»

Στραματσόνι: «Ν' αντιδράσουμε χωρίς δικαιολογίες»

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως εάν ο Παναθηναϊκός θέλει να παλέψει για το πρωτάθλημα δεν πρέπει να χάνει τέτοια παιχνίδια.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ιταλός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:
«Αν θέλουμε να παλέψουμε για την πρώτη θέση δεν θα πρέπει να χάνουμε παιχνίδια σαν και αυτά. Συναντήσαμε πολλές δυσκολίες, ειδικότερα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Ορισμένοι ποδοσφαιριστές αξίας έπαιξαν χειρότερα από ό,τι περιμέναμε».

Για το αν υπάρχει πρόβλημα νοοτροπίας στην ομάδα και υποτίμησαν τον αντίπαλο: «Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω αν υποτιμήθηκε σήμερα ο αντίπαλος. Ελπίζω όχι γιατί έχουμε κάνει δουλειά για να έχουμε σωστή αντιμετώπιση σε αυτά τα παιχνίδια. Δεν μπορείς να είσαι στην κορυφή και να χάνεις αυτού του είδους τα παιχνίδια. Σίγουρα είχαμε ένα σουτ σε όλο το παιχνίδι, αλλά κι εκείνοι πέτυχαν γκολ σε φάσεις που θα μπορούσαν να μην έχουν συμβεί. Σίγουρα ο δρόμος είναι μακρύς και είμαστε δυσαρεστημένοι, αλλά έχουμε δρόμο μπροστά μας και είμαστε μόνο δύο βαθμούς από την κορυφή».

Πώς θα βελτιωθεί η ομάδα μετά το σοκ της ήττας: «Πρέπει να αντιδράσουμε χωρίς δικαιολογίες και να βρούμε τι δεν πήγε καλά, τα λάθη μας τι μπορούμε να βελτιώσουμε και ποιοι είναι σε καλύτερη κατάσταση γιατί κάποιοι δεν ήταν».

Για την αλλαγή του Ρινάλντι στο τέλος: «Είχαμε στο παιχνίδι τέσσερις παίκτες, τους Εμποκού, Βιγιαφάνιες, Λέτο και Μπεργκ και κάποιες φορές δεν είναι καλό να παίζεις με πολλούς κεντρικούς επιθετικούς. Κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν ήταν σε καλή κατάσταση και δεν έκανα νωρίτερα την αλλαγή διότι δεν ήξερα αν θα μπορούσαν να ολοκληρώσουν το παιχνίδι. Ο Μπεργκ είχε ρυθμό στον αγώνα και πίστευα ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι».

Best of internet