Iντερ - Κάλιαρι 1-2

Iντερ - Κάλιαρι 1-2

bet365

Ολα στραβά για την Ιντερ, η οποία ηττήθηκε (1-2) από την Κάλιαρι στο Meazza και είναι ήδη στο -10! Ισοπαλία για Λάτσιο (1-1 με Μπολόνια), ανατροπή η Σασουόλο (2-1 την Κροτόνε).

Το κλίμα στο Μιλάνο ήταν από την αρχή περίεργο, με την ανακοίνωση και το πανό της curva Nord κατά του Ικάρντι, εναντίον του οποίου τάχθηκε και ο Χαβιέρ Ζανέτι. Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ιντερ φώναζαν διάφορα συνθήματα για τον Αργεντίνο φορ στο ξεκίνημα του ματς και τα πράγματα έγιναν χειρότερα στο 25', όταν ο Ικάρντι κέρδισε και εκτέλεσε πέναλτι, το οποίο έστειλε άουτ... Αυτό ήταν το τρίτο άστοχο στις τελευταίες τέσσερις εκτελέσεις του στη Serie A, με το ημίχρονο να βγαίνει χωρίς γκολ.

Στην επανάληψη η Κάλιαρι μπήκε καλύτερα και απείλησε στο 48' με το πλασέ του Ντι Τζενάρο που έφυγε άουτ ενώ στο 54' ο Χαντάνοβιτς έκανε εντυπωσιακή διπλή επέμβαση σε προσπάθειες των Μελκιόρι και Σάου. Οι Ροσομπλού πατούσαν καλύτερα αλλά στο επόμενο λεπτό (55') η Ιντερ βγήκε μπροστά και ο Ζοάο Μάριο με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Στοράρι και έκανε το 1-0. Οι Μιλανέζοι έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ στο 69' με την κεφαλιά του Ικάρντι που έφυγε λίγο άουτ και αυτό που ακολούθησε πάγωσε τους πάντες... Στο 71' η άμυνα δεν κατάφερε να διώξει και ο Μελκιόρι από κοντά ισοφάρισε (1-1) για την Κάλιαρι, η οποία πήρε τα πάνω της και έπαιξε για τη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 81' με την κεφαλιά του Μελκιόρι που έφυγε ελάχιστα άουτ και στο 85' το διπλό λάθος του Χαντάνοβιτς, αρχικά στην έξοδο μετά το κόρνερ και στη συνέχεια στη σέντρα που έγινε από δεξιά, είχε ως συνέπεια το... αυτογκόλ του πορτιέρε (1-2)! Η Ιντερ δεν είχε καθόλου ψυχολογία, οι Σάρδοι αντιθέτως τα είχαν όλα υπέρ τους και στο 88' άγγιξαν και το 1-3 στην αντεπίθεση αλλά ο Χαντάνοβιτς σταμάτησε τον Ισλα. Μικρό το κακό για τους Ροσομπλού, οι οποίοι πήγαν στους 13 βαθμούς, αφήνοντας πίσω τους την Ιντερ (11), η οποία έχει πάρει την κάτω βόλτα μετά τη νίκη επί της Γιουβέντους πριν τέσσερις αγωνιστικές...

Βαθμό στο... 97'!
Η Λάτσιο υποδέχθηκε την Μπολόνια και ήξερε ότι με νίκη θα πήγαινε στους 16 βαθμούς και θα έπιανε στη 2η θέση την Ρόμα. Τελικά έμεινε στο -2 από την συμπολίτισσα αφού γκέλαρε με τους Ροσομπλού, οι οποίοι προηγήθηκαν στο 10' με την προβολή του Ελάντερ μετά το φάουλ του Βέρντι (0-1). Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι επιβεβαιώνουν με την παρουσία τους την πολύ καλή δουλειά του Ρομπέρτο Ντοναντόνι, είχαν ευκαιρία για δεύτερο γκολ στο 16' με το διαγώνιο σουτ του Ντονσά, για να σταθεί άτυχη η Λάτσιο στο 31' με το δοκάρι του Ιμόμπιλε. Δύο λεπτά μετά, ο ίδιος δεν κατάφερε από κοντά να νικήσει τον Ντα Κόστα, με την Μπολόνια να πάει στα αποδυτήρια με το προβάδισμα. Αυτό το κρατούσαν μέχρι και το... 97', αφού όσες φορές οι Λατσιάλι πλησίασαν στην ισοφάριση με τους Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και Ιμόμπιλε, είτε ο Ντα Κόστα είτε η... τύχη κρατούσαν το 0-1. Στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων, όμως, ο Οικονόμου έκανε πέναλτι στον Γουάλας και ο Ιμόμπιλε από τα 11 βήματα έκανε το 1-1 και έδωσε έστω τον βαθμό στην ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι.

Τρελή ματσάρα και... Σασουόλο!
Στο Mapei Stadium η Κροτόνε άνοιξε το σκορ μόλις στο 2' με τον Φαλτσινέλι, μετά την σέντρα του Ρόζι, βάζοντας τις βάσεις για να γίνει ένα «άγριο» ματς. Και ακριβώς αυτό έγινε. Ενα λεπτό μετά το γκολ, στο 3', η Σασουόλο είχε οριζόντιο δοκάρι σε γυριστό σουτ του Ντεφρέλ και στο 8' ο ίδιος παίκτης δεν κατάφερε, με δύο προσπάθειες, να νικήσει τον Κόρνταζ και να ισοφαρίσει. Ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν μια χαρά και στο 49' η Κροτόνε... ισοφάρισε τα οριζόντια δοκάρια, αγγίζοντας το 0-2 με την κεφαλιά του Φαλτσινέλι. Λίγα λεπτά μετά, στο 54', η Σασουόλο είχε και δεύτερο οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Πελεγκρίνι, για να ακολουθήσουν διάφορες ευκαιρίες, με καλύτερη αυτή στο σουτ του Λιρόλα που έφυγε ελάχιστα άουτ στο 79'. Οι Νεροβέρντι πίεζαν με κάθε τρόπο για την ισοφάριση αλλά στο 83' η Κροτόνε είχε -κι αυτή- δεύτερο οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Καπέτσι! Δευτερόλεπτα μετά, ο Σένσι εκμεταλλεύτηκε τη λάθος απομάκρυνση της άμυνας και έκανε το 1-1 για τη Σασουόλο, η οποία συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 86' έκανε το 2-1 με την κοντινή προσπάθεια του Ιεμέλο μετά την εκτέλεση κόρνερ! Μέσα σε τρία λεπτά η ομάδα του Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο ανέτρεψε την κατάσταση και ανέβηκε στους 12 βαθμούς (θα ήταν 15 αν δεν έχανε στα χαρτιά το ματς με την Πεσκάρα) ενώ η Κροτόνε αναρωτιέται τι πρέπει να γίνει για να πάρει βαθμούς, αφού σε κάθε ματς παρουσιάζεται και καλύτερη αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο...

Μοιρασιά στη Γένοβα
Η Τζένοα ήταν το φαβορί υποδεχόμενη την Εμπολι αλλά η αποβολή του Λάζοβιτς στο 34', με δεύτερη κίτρινη κάρτα, της έβαλε δύσκολα... Τόσο δύσκολα ώστε να μην καταφέρει να πάρει τη νίκη, παρά το γεγονός ότι ήταν καλύτερη ακόμη και με παίκτη λιγότερο. Οι φιλοξενούμενοι Τοσκανοί δεν έδειξαν μεγάλη διάθεση να ρισκάρουν, αποφασίζοντας προφανώς ότι καλός ήταν και ο βαθμός, οπότε το 0-0 παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Παϊρέτο. Αν, πάντως, έπρεπε να νικήσει κάποιος, αυτοί ήταν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έγιναν απειλητικοί σε δύο-τρεις περιπτώσεις με τον Νίνκοβιτς αλλά...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα