«Ικάρντι είσαι ψεύτης και παλιάτσος»!

«Ικάρντι είσαι ψεύτης και παλιάτσος»!

«Ικάρντι είσαι ψεύτης και παλιάτσος»!

bet365

Με ανακοίνωση της η curva Nord της Ιντερ απαιτεί να πάψει να είναι αρχηγός ο Μάουρο Ικάρντι, για τον οποίο λέει... τα καλύτερα.

Ο 23χρονος Αργεντίνος φορ έβγαλε πριν λίγες την αυτοβιογραφία του και σε ένα σημείο αυτής αναφέρεται στο επεισόδιο που είχε με τους τιφόζι, πριν δύο χρόνια, μετά την ήττα με 3-1 από την Σασουόλο, γράφοντας ότι πήγε να δώσει τη φανέλα του σε ένα μικρό παιδί αλλά ένας από τους ultras την πήρε και του την πέταξε πίσω, συμπληρώνοντας ότι μετά από αυτό τους είπε: «Δεν πρέπει να ζητήσω συγγνώμη σε κανέναν από εσάς, αν σας αρέσει, ΟΚ, αλλιώς ciao...».

Από την στιγμή που το διάβασαν, οι οργανωμένοι αποφάσισαν να πάρουν θέση μέσω ανακοίνωσης, στην οποία αναφέρουν...

«Αυτοβιογραφία στα 23 του χρόνια. Αυτο λέει πολλά... Ο Ικάρντι είναι ψεύτης. Και καλό θα ήταν να μην αναφέρεται σε εκείνη την ημέρα, όπου οι συμπαίκτες του ήρθαν και τον έπιασαν από τον λαιμό, ζητώντας από αυτόν να συμπεριφέρεται με λιγότερη αλαζονεία απέναντι στους οπαδούς. Οχι γιατί πρέπει να φοβάται την Curva αλλά γιατί η Curva αξίζει σεβασμό. Κανείς δεν πρέπει να φοβάται κανέναν... Μιλάει για μικρά παιδιά, ανακαλύπτει ένα επεισοδιο που ποτέ δεν έγινε, για να παρουσιάσει τον εαυτό του σαν κάτι ανώτερο από εμάς.

Ο Ικάρντι δυστυχώς δεν ξέρει τι είναι ο σεβασμός. Στο κεφάλι του, προφανώς, κάτι πάει ανάποδα. Στο φινάλε, πάντα προσπαθούσαμε να σκεφτούμε ότι είναι καλό παιδί, νέος, μερικές φορές υπερβολικός, μερικές φορές λάθος, αλλά πάντα αθώος. Ο αρχηγός της Ιντερ δεν μπορεί να συμπεριφέρεται και να λέει τέτοια πράγματα. Ενα άτομο σαν κι αυτό, δεν μπορεί να φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού...

Ικάρντι, με εμάς έκλεισες, τελείωσες. ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΟ, ΠΑΛΙΑΤΣΕ!».

 

SERIE A Τελευταία Νέα