Αναβλήθηκε το ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός

Θοδωρής Βασίλης
Αναβλήθηκε το ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός

bet365

Όπως αναμενόταν, ο αγώνας του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Λεβαδειακό αναβλήθηκε για προληπτικούς λόγους ελέω της έντονης σεισμικής δραστηριότητας.

Μετά και τις τρεις νέες σεισμικές δονήσεις που ταρακούνησαν την πόλη, η απόφαση του ΟΑΣΠ και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ήταν ο αγώνας να μην διεξαχθεί για προληπτικούς λόγους.

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο αγώνας θα οριστεί σε νέα ημερομηνία αφού ούτε Δευτέρα θα έχει συμπληρωθεί το 48ωρο που θέλουν οι σεισμολόγοι για να μελετήσουν μετασεισμική δραστηριότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την αναβολή του αγώνα:

«Κατόπιν εξαιρετικά επείγοντος αιτήματος του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη και κατόπιν εισηγήσεως του συντονιστικού οργάνου Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Ιωαννίνων ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής αποφάσισε την αναβολή του σημερινού ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΣ Γιάννενα-Λεβαδειακού, για λόγους δημόσιας ασφάλειας και προκειμένου να προστατευτούν φίλαθλοι και αθλούμενοι από τη συνεχιζόμενη έντονη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή. Στην απόφαση αναβολής συναίνεσε αμέσως και η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος Super League δια του προέδρου της κ. Γεωργίου Στράτου».

Η ανακοίνωση της Super League

Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια απόφασης του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή, ο αγώνας ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ «αναβάλλεται για λόγους δημόσιας ασφάλειας και προκειμένου να προστατευτούν φίλαθλοι και αθλούμενοι από τη συνεχιζόμενη έντονη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή.»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα