Μοναδικός στόχος η κορυφή

Θοδωρής Βασίλης
Μοναδικός στόχος η κορυφή

bet365

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει μόνο τη νίκη που θα τον επαναφέρει στην κορυφή κόντρα στην Ξάνθη, με τον ΠΑΟΚ να μην έχει άλλα περιθώρια κόντρα στον Ηρακλή. Ατρόμητος-Βέροια και ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός τα άλλα δύο κυριακάτικα ματς της 7ης αγωνιστικής.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος κόντρα στην Ξάνθη την οποία και φιλοξενεί το μεσημέρι της Κυριακής (16:00). Οι «πράσινοι» έπεσανσ την δεύτερη θέση της βαθμολογίας μετά τη νίκη του Ολυμπιακού και η νίκη απέναντι στην ομάδα του Λουτσέσκου αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Στα αγωνιστικά Ιμπάρμπο και Ρέις είναι εκτός για τον Αντρέα Στραματσόνι. Η Ξάνθη από την πλευρά της δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία. Οι Ακρίτες δυσκολεύουν τα τελευταία χρόνια τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο και κάτι ανάλογο θέλουν να κάνουν και τώρα.

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος υποδέχεται την Βέροια με στόχο να δώσει συνέχεια στο θετικό σερί των δύο τελευταίων αγώνων (1 νίκη και 1 ισοπαλία). Εκτός για τους γηπεδούχους ο Ντιγκινί. Με καλή ψυχολογία απόρροια της ισοπαλίας με τον ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα η Βέροια με τον Θωμά Γράφα να έχει μακροχρόνιες απουσίες.

Στα Γιάννενα την ώρα που η πόλη δεν έχει κοιμηθεί από τους σεισμούς, ο τοπικός ΠΑΣ περιμένει τον Λεβαδειακό με στόχο την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει στους Ακόστα και Βιδάλ. Με μοναδική απουσία τον Σουμπίνιο ταξίδεψαν οι Βοιωτοί στα Γιάννενα έχοντας συγκεντρώσει τέσσερια βαθμούς στα δύο τελευταία.

Τέλος, το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα θα διεξαχθεί το ντέρμπι της πόλης μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή. Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς μετράει δύο σερί λευκές ισοπαλίες και θέλει μόνο τη νίκη για να μην μείνει και άλλο πίσω στην βαθμολογία. Εκτός ο Τζαβέλλας λόγω τραυματισμού. Η κατάσταση στον Ηρακλή είναι δύσκολη και τα πράγματα ενόψει ΠΑΟΚ γίνονται ακόμα πιο δύσκολα με τις απουσίες των Περόνε, Λουκίνα, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Λεοζίνιο.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Παναθηναϊκός – Ξάνθη (16:00- NovaSports2)
Ατρόμητος – Βέροια (18:15 - NovaSports2)
ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός (18:15 - NovaSports2)
ΠΑΟΚ – Ηρακλής (20:30 - NovaSports1)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα