Στο... πορτοκαλί η Λιλ

Gazzetta team
Στο... πορτοκαλί η Λιλ

bet365

Η Λιλ ηττήθηκε από την Γκινγκάμπ (1-0) και βρίσκεται στην 18η θέση, που οδηγεί στα μπαράζ. Νίκες για Ανζέ, Ναντ και Μονπελιέ.

Ακόμη μία κακή εμφάνιση από την Λιλ και ήττα που την φέρνει στην 18η θέση, η οποία οδηγεί στα μπαράζ της παραμονής. Οι παίκτες του Αντονετί στάθηκαν και πάλι κατώτεροι των περιστάσεων, με τον Πριβά να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ μετά από υπέροχη ατομική προσπάθεια για το τελικό 1-0.

Η Ανζέ άλωσε την Κορσική και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντιεντιού, που πέτυχε δύο γκολ έφυγε με νίκη 2-1 επί της Μπαστιά. Ο 23χρονος Σενεγαλέζος άνοιξε το σκορ στο 23’ για το 0-1, όμως στο 45’ ο Μπιφουμά έφερε το ματς στα ίσα. Ο Ντιεντιού «χτύπησε» και πάλι στην επανάληψη και με νέο γκολ στο 56’ έδωσε την σημαντική νίκη στην ομάδα του.

Η Μονπελιέ κατάφερε να βγει από την ζώνη του υποβιβασμού μετά τη νίκη της με 3-2 επί της Καέν. Οι μονπελιερέ προηγήθηκαν μόλις στο 2’ με εκπληκτικό πλασέ του Νινγκά, όμως στο 8’ ο Γιαχία μετά από φάση διαρκείας νίκησε τον κίπερ Ζουρντρέν στον αέρα, για να κάνει το 1-1. Στο 65’ ο Μουνιέ έδωσε ξανά το προβάδισμα στην Μονπελιέ, όμως στο 69’ ο Σαντίνι ισοφάρισε εκ νέου για την Καέν. Όταν στο 71’, μάλιστα, ο Μουνιέ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας τους γηπεδούχους με 10 παίκτες όλα έδειχναν να γυρίζουν υπέρ των καενέ. Εκείνοι, όμως, που πήραν το προβάδισμα για τρίτη και τελευταία φορά ήταν οι μονπελιερέ, με τον Νινγκά να κάνει το τελικό 3-2 στο 77’.

Η Ναντ έφτασε στη δεύτερη νίκη της στη σεζόν εκτός έδρας μετά την πρεμιέρα, καθώς επιβλήθηκε με 2-1 επί της Λοριάν. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια και πήρα το προβάδισμα στο 42’ με ωραίο διαγώνιο σουτ του Μπαμού. Στο 74’ ο Ζιλέ έκανε το 0-2, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 1-2 με πολύ ωραία κεφαλιά του Αμέλ στο 80’.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα