Εύκολα η Καραμπάγκ, έμπαζε η Σταντάρ

Gazzetta team
Εύκολα η Καραμπάγκ, έμπαζε η Σταντάρ

bet365

Νεα απώλεια για τη Σταντάρ Λιέγης, παραχώρησε εκτός έδρας ισοπαλία 3-3 στην Κορτράικ. Χαλαρά η Καραμπάγκ.

Η επιστροφή στο πρωτάθλημα δεν ήταν ιδανική για τη Σταντάρ Λιέγης, η οποία παραχώρησε ισοπαλία 3-3 εκτός έδρας στη Μουσκρόν. Ηταν η δεύτερη διαδοχική απώλεια για τον Γιάνκοβιτς, αφού είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα από την Αντερλεχτ. Εξαιρετική στην επίθεση η αντίπαλος του Παναθηναϊκού, τραγική στην άμυνα. Ο Σα στο 12' άνοιξε το σκορ, ωστόσο δυο λεπτά αργότερα ο Σααντί πέτυχε το 1-1. Η Σταντάρ πήρε το προβάδισμα στο 17' πάλι με τον Πολωνό φορ. Η αντίδρασή της... αστεία, αφού στο 19' δέχθηκε την ισοφάριση. Η Κορτράικ έκανε το 3-2 στο 29' με τον Τοτοβίτσκι, με τον Τρεμπέλ να ισοφαρίζει στο 41' από ασίστ του Ντοσεβί. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα, οι ομάδες δε ρίσκαραν κι εκτός από κάποια μακρινά σουτ δεν υπήρξε αξιόλογη φάση.

Εύκολα η Καραμπάγκ, ισόπαλη η Λίμπερετς

Η Καραμπάγκ επέστρεψε με νίκες στο πρωτάθλημα επικρατώντας 3-0 της Σουμκαγίτ. Ετσι, κατάφερε να βρεθεί στο -4 από την κορυφή και την Καμπάλα. Ο Μίτσελ στο 42' άνοιξε το σκορ, ενώ στο 44' ο Κουρμπάνοφ πέτυχε το 2-0. Στις καθυστερήσεις ο Εντλοβού διαμόρφωσε το 3-0. Θυμίζουμε, πως η Καραμπάγκ θα βρεθεί στο δρόμο του ΠΑΟΚ την Πέμπτη.

Ισόπαλη χωρίς τέρματα αναδείχθηκε η Λίμπερετς εκτός έδρας με την Ντούγκλα Πράγας. Κακή εμφάνιση, χωρίς πολλές φάσεις, δείχνοντας πως υπάρχει πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι. Μόλις στο +4 πάνω από την ζώνη υποβιβασμού η αντίπαλος του ΠΑΟΚ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα