Είπε το «ναι» ο Κουτρουμπής

Είπε το «ναι» ο Κουτρουμπής

Νίκος Μαρούδας
Είπε το «ναι» ο Κουτρουμπής

bet365

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μέχρι το 2019 πρέπει να θεωρείται ο Γιώργος Κουτρουμπής, ο οποίος απάντησε θετικά στην πρόταση του «τριφυλλιού».

Θετικά απάντησε στη νέα βελτιωμένη πρόταση που του έγινε από τον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Κουτρουμπής! Ο 25χρονος αμυντικός, είπε το οριστικό «ναι» και θα φοράει την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Το μόνο που απομένει είναι να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο και φυσικά να ανακοινωθεί.

Να θυμίσουμε, πως το συμβόλαιό του έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι και ο ποδοσφαιριστής από τον Γενάρη θα μπορούσε να συζητήσει με όποια ομάδα ήθελε. Για τον λόγο αυτό ο Παναθηναϊκός κινήθηκε γρήγορα και κατάφερε να αποσπάσει το «ναι» του Έλληνα άσου.

Το gazzetta.gr, σας είχε ενημερώσει πως ο Αντρέα Στραματσόνι είχε πάρει πάνω του την υπόθεση αυτή, με σκοπό να πείσει τον Κουτρουμπή, κάτι που τελικά και έγινε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα