Η επιστροφή των Λέτο-Μέστο

Gazzetta team
Η επιστροφή των Λέτο-Μέστο

bet365

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον εντός έδρας αγώνα με την Ξάνθη (16:00) συμπεριλήφθηκαν οι Λέτο και Μέστο, ενώ στον αντίποδα εκτός έμειναν οι Ιμπάρμπο, Ρέις και Κουλιμπαλί.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των... πρασίνων για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Ξάνθη στην Λεωφόρο (16:00). Ο Αντρέα Στραματσόνι μετά την προπόνηση γνωστοποίησε την αποστολή στην οποία επιστρέφουν οι Λέτο και Μέστο, ενώ στον αντίποδα εκτός έμειναν οι Ιμπάρμπο, Ρέις και Κουλιμπαλί.

Εκτός έμεινε και ο Μπουμάλ ο οποίος ωστόσο ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς. Στα της προπόνησης θεραπεία έκανε ο Ξενόπουλος που είχε υποστεί διάστρεμμα στην ποδοκνημική, ενώ και π0άλι ο Τελάντερ απουσίασε μετά από σχετική άδεια.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε μετά το σχετικό ζέσταμα... κορόιδο και παιχνίδι σε μικρό χώρο, αλλά και στατικές φάσεις. Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή ρην οποία αποτελούν οι: Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Mέστο, Μολέντο, Σάμπα, Λουντ, Ζέκα, Στάικος, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Ιβανόφ, Χουλτ, Γουακάσο, Λεντέσμα και Ρινάλντι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα