Καταλήγει στο 4-3-3 με Αραβίδη

Καταλήγει στο 4-3-3 με Αραβίδη

Καταλήγει στο 4-3-3 με Αραβίδη

bet365

Ολα δείχνουν ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει καταλήξει στο σύστημα και την 11άδα της ΑΕΚ για το ματς της Δευτέρας με την Λάρισα.

Η προετοιμασία της Ενωσης για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς συνεχίστηκε με την προπόνηση του Σαββάτου, στην οποία ο Γεωργιανός τεχνικός έδειξε να έχει αποφασίσει το πώς θα παραταχθεί η ομάδα του. Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι ο Κετσπάγια έκανε και πάλι δοκιμή με 4-3-3, με τον Αραβίδη είναι πλέον ξεκάθαρο φαβορί για τη θέση του επιθετικού.

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στη Vistabet

Συγκεκριμένα, με βάση τα όσα δοκίμασε ο Κετσπάγια, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ανέστης και στα δύο άκρα της άμυνας οι Γκάλο και Ντίντακ, με τους Τσιγκρίνσκι-Κολοβέτσιο να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Η τριάδα στα χαφ θα αποτελείται από τους Γιόχανσον, Μάνταλο και Μπακασέτα, με τους Πλατέλλα-Χριστοδουλόπουλο να αποτελούν τα στηρίγματα του προωθημένου Αραβίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα