Νανσί - Παρί Σεν Ζερμέν 1-2

Gazzetta team
Νανσί - Παρί Σεν Ζερμέν 1-2

bet365

Ο Καβάνι σκόραρε ξανά και η Παρί Σεν Ζερμέν πέρασε από την έδρα της Νανσί (1-2) πιάνοντας στη 2η θέση την Μονακό και επιστρέφοντας στο -4 από την Νις.

Η ομάδα του Λοράν Μπλαν επέστρεψε από τη διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων και έκανε τη δουλειά εκμεταλλευόμενη τα λάθη στην άμυνα των γηπεδούχων. Η PSG είχε ξανά σκόρερ τον Matador, Εντινσον Καβάνι, και πέτυχε τη δεύτερη σερί νίκη της στην Ligue1, όπου η Νις έχει βαλθεί να αμφισβητήσει την κυριαρχία της. Οι Παριζιάνοι μπήκαν από νωρίς σε θέση οδηγού στο ματς και καθάρισαν ουσιαστικά νωρίς κρατώντας και δυνάμεις αφού ακολουθούν υποχρεώσεις για το Champions League.

Μετά το φάουλ του Λούκας Μόουρα Καβάνι και Κριχόβιακ προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να βρουν την μπάλα, η οποία πήγε απευθείας στα δίχτυα μετά την εκτέλεση του Βραζιλιάνου για το 0-1. Η άμυνα της Νανσί ήταν για… κλάματα και αυτό δεν άργησε να φανεί ξανά, όταν ο Καβάνι κατάλαβε την γκάφα που θα γινόταν και με υπέροχη λόμπα έγραψε το 0-2. Με αυτό το γκολ ο Ουρουγουανός επιθετικός έφτασε τα 9 γκολ σε 8 ματς στο Championnat ενώ πλέον έχει σκοράρει κόντρα σε 25 από τις 27 γαλλικές ομάδες που έχει αντιμετωπίσει.

Ο Αρεολά έκανε καταπληκτική επέμβαση για να κρατήσει το 0-2, που όμως δεν έμεινε και στην αρχή της επανάληψης αφού με κεφαλιά ο Ντιαρά μείωσε. Το 1-2 παρέμεινε πάντως μέχρι το τέλος για τους 4 σερί φορές πρωταθλητές, με τον Καβάνι να μπορεί να σκοράρει σε δύο περιπτώσεις στην επανάληψη

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα