Ισοπαλία και αποδοκιμασίες

Ισοπαλία και αποδοκιμασίες

Gazzetta team
Ισοπαλία και αποδοκιμασίες

bet365

Ο Άρης είχε και πάλι προβληματική εικόνα στο φιλικό παιχνίδι με τον Πανθρακικό στο Κλεάνθης Βικελίδης, αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) και αποδοκιμάστηκε από τους φίλους του.

Συνεχίζεται να βαδίζει επί της μετριότητας, να μην πείθει για την αγωνιστική ικανότητα του και κυρίως, να μην αποδεικνύει τη δυναμική του. Αυτή είναι η αλήθεια του Άρη και αναδείχθηκε στο σημερινό (15/10) φιλικό παιχνίδι με τον Πανθρακικό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Το ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1) είναι ίσως το τελευταίο που απασχολεί τον Νίκο Αναστόπουλο υπό την έννοια ότι είδε την ομάδα του να εμφανίζεται αναποτελεσματική στην τελική προσπάθεια αλλά και να χαρακτηρίζεται από τα αρκετά κενά διαστήματα στην απόδοσή της.

Ο Άρης προηγήθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Ανδρέα Τάτο, είναι αλήθεια ότι θα μπορούσε να είχε κερδίσει αλλά στο 87ο λεπτό ο ίδιος παίκτης σημάδεψε το δοκάρι. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι δημιούργησε την πρώτη επικίνδυνη φάση στο 3ο λεπτό του αγώνα και χρειάστηκε να περάσουν 24 ολοκληρα λεπτά για να ξαναδημιουργήσει φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το βλέμμα του Αναστόπουλου ήταν επικεντρωμένο στον Ματζίντ Μπουγκερά ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής. Είδε επίσης τον Ίλιτς να είναι δραστήριος αλλά και αναποτελεσματικός στις δύο φάσεις που δημιούργησε, ενώ ο Πανθρακικός ισοφάρισε στο 55ο λεπτό με τον Χαλκιαδάκη με δυνατό σουτ εκτός περιοχής.

ΑΡΗΣ(Αναστόπουλος):Διούδης (81'Αναγνωστόπουλος), Τζανακάκης (63'Ανάκογλου), Τσουμάνης, Καράμπελας, Ιντζίδης (46' Μπουγκέρα), Ρόβας (60΄Νέτο), Αντρέου (60' Παυλίδης), Ίλιτς, Καπνίδης (74' Βουτσιάς), Τάτος, Μιλούνοβιτς (46' Μπαργκάν)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ(Ανυφαντάκης): Γκαραβέλης, Πολίμος, Μυρθιάνος, Πετρούσης, Μπουγαϊδης, Πλέγας, Γαβριηλίδης, Καρδάρης, Ηλιάδης, Χαλκιαδάκης, Ρομπέρ. Αγωνίστηκαν και οι Τζελέπης, Ρουσσάκης, Μωραϊτης, Ψάλτης, Κουσίδης, Κωστίκος, Μήλιος, Νικόλτσης, Ζυγκερίδης

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα