Λιπομέτρηση σε Λεβαδειακό και μαθητική εξέδρα

Λιπομέτρηση σε Λεβαδειακό και μαθητική εξέδρα

Λιπομέτρηση σε Λεβαδειακό και μαθητική εξέδρα

Οι μετρήσεις των παικτών του Λεβαδειακού συνεχίζονται στην ομάδα την ώρα που έχει ανακοινωθεί μαθητική κερκίδα για τις εντός έδρας αναμετρήσεις.

Λιπομέτρηση υπό την επίβλεψη του εργοφυσιολόγου Ρουσσόπουλου έγινε στους Βοιωτούς. Μαζί και κάποιοιες άλλες μετρήσεις για τους παίκτες του Λεβαδειακού.
 
Η ΠΑΕ Λεβαδειακός από την άλλη ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας μαθητικής εξέδρας για τα εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια της φετινής σεζόν. Η αρχή θα γίνει από την αναμέτρηση με αντίπαλο την ομάδα του Παναιτωλικού που θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο της πόλης στις 23 Οκτωβρίου στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας και η είσοδος στην Θύρα 6 θα είναι ελεύθερη για όλους τους μαθητές ηλικίας μέχρι και 17 ετών.
 
Βάση της ισχύουσας νομοθεσίας είναι απαραίτητη η καταχώρηση του ΑΜΚΑ του κάθε μαθητή ώστε να παραλάβει από τα γραφεία της ΠΑΕ το δωρεάν εισιτήριο: διευκρινίζεται επίσης πως ο συνοδός (εφόσον ο μαθητής συνοδεύεται) θα πληρώνει κανονικά το αντίτιμο του εισιτηρίου που θα έχει οριστεί για κάθε παιχνίδι. Η ΠΑΕ Λεβαδειακός καθαρά για λόγους ασφαλείας, διατηρεί το δικαίωμα της προσωρινής αναστολής λειτουργίας της μαθητικής κερκίδας, αναλόγως του βαθμού επικινδυνότητας της κάθε αναμέτρησης.

Best of internet