Με Ναμάσκο ο Λεβαδειακός στα Γιάννινα

Gazzetta team
Με Ναμάσκο ο Λεβαδειακός στα Γιάννινα

bet365

Χωρίς τους Σουμπίνιο και Ομπιόρα, αλλά με τον Ναμάσκο κανονικά στην αποστολή, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Λεβαδειακός.

Με δύο απουσίες ολοκλήρωσε ο Λεβαδειακός την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την Κυριακή.

Ο Ράτκο Ντόσαντιτς δεν υπολογίζει στους Σουμπίνιο και Ομπιόρα, ενώ αντιθέτως κανονικά συμπεριλήφθηκε ο Ναμάσκο που επέστρεψε χωρίς προβλήματα από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Μολδαβίας.

Αναλυτικά η αποστολή: Τριποτσέρη, Μουλόπουλο, Τόνι Σίλβα, Μεντί, Μάγκα, Μαχαίρα, Μάντζιο, Καλτσά, Καραμπουέ, Κουλιμπαλί, Μιλιάζες, Βασιλείου, Γιακουμάκη, Ουόν, Καραχάλιο, Δασκαλάκη, Μπελγκαζουανί, Ζεζίνιο, Μοσχονά και Ναμάσκο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα