Ξεσηκωμός στη Νέα Σμύρνη

Θοδωρής Βασίλης
Ξεσηκωμός στη Νέα Σμύρνη

bet365

Πανιώνιος και Ολυμπιακός δίνουν ραντεβού στην Πλατεία στο σπουδαιότερο ματς της 7ης αγωνιστικής, την ώρα που ο Παναιτωλικός θέλει να γράψει ιστορία κόντρα στην Κέρκυρα. Τέλος, ο Αστέρας θέλει να σπάσει το ρόδι κόντρα στον Πλατανιά.

Ο Παναιτωλικός φιλοξενεί την Κέρκυρα με τα καναρίνια να θέλουν να κάνουν το καλύτερό τους ξεκίνημα στην μεγάλη κατηγορία. Η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη ήδη έκανε το πρώτο ρεκόρ αφού επέστρεψε από την Αττική με νίκη για πρώτη φορά στην ιστορία της. Κόντρα στην Κέρκυρα οι γηπεδούχοι καλούνται να δείξουν ότι παραμένουν σε ανοδική πορεία με τον μυστακοφόρο τεχνικό να μην υπολογίζει στους Μύγα, Κουτρουμάνο, Παπάζογλου και Παπουτσογιαννόπουλο.

Από την πλευρά της η Κέρκυρα ταξίδεψε στο Αγρίνιο με αρκετές και σημαντικές απουσίες με τον Μιχάλη Γρηγορίου να μην υπολογίζει τους Ντουαλά, Γκόμες, Βενέτη και Γεωργακόπουλο. Οι Φαίακες προέρχονται από την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα και ψάχνουν τρόπο αντίδρασης, αφού σε διαφορετική περίπτωση η γκρίνια θα μεγαλώσει.

Λίγο αργότερα σητν Τρίπολη, ο Αστέρας θα προσπαθήσει να σπάσει το ρόδι στο φετινό πρωτάθλημα απέναντι στον Πλατανιά. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στην διακοπή δούλεψε με τους παίκτες του προσπαθώντας να περάσει την δική του φιλοσοφία με την ομάδα να δείχνει τα πρώτα της σημάδια βελτίωσης στην Λεωφόρο. Οι Αρκάδες δεν μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Φαρίνια ενώ εκτός είναι και οι Ιγκλέσιας και Τσάβες.

Στην αντίπερα όχη, ο Πλατανιάς ταξίδεψε στην Τρίπολη με το κλίμα στις τάξεις της ομάδας να είναι ιδανικό. Με οκτώ βαθμούς και χωρίς ήττα οι Κρητικοί δείχνουν ότι φέτος είναι η χρονιά τους. Το ευχάριστο για τον Γιώργο Παράσχο είναι το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα απουσιών.

Τέλος, στο τελευταίο ματς του Σαββάτου, ο Πανιώνιος φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Οι «κυανέρυθροι» έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα με τρεις νίκες στα τέσσερα πρώτα ματς και δείχνουν ότι φέτος μπορούν να καταφέρουν να πάρουν αυτό που έχασαν πέρυσι, την έξοδο στην Ευρώπη. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν υπολογίζει τον τραυματία Ρισβάνη και τον τιμωρημένο Μπεν.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, θέλει να περάσει από την Πλατεία και να πετύχει την πρώτη από μια σειρά νικών που θα τον φέρουν στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και στην επόμενη φάση του Europa League. Έκπληξη από τον Πάουλο Μπέντο ο οποίος άφησε εκτός τον Καρντόσο ενώ δεν υπολογίζονται και ο Ντε Λα Μπέγια και ο Πάρντο.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (15/10)
Παναιτωλικός - Κέρκυρα (16:00 NS3)
Αστέρας Τρίπολης - Πλατανιάς (18:15 NS1)
Πανιώνιος - Ολυμπιακός (20:30 NS2)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα