Βλέπει (και) Λέγκια ο Ντε Μπαρτόλο

Βλέπει (και) Λέγκια ο Ντε Μπαρτόλο

Γιώργος Τσακίρης
Βλέπει (και) Λέγκια ο Ντε Μπαρτόλο

bet365

Από σήμερα (14/10) ο σκάουτ της ΑΕΚ είναι στην Πολωνία για να τσεκάρει ματς και απόψε το Πογκόν-Λέγκια.

Η άφιξη του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς στην Αθήνα και το γεγονός ότι έγινε ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έλυσε τα... χέρια του Άλεξ ντε Μπαρτόλο ο οποίος έχει πλέον όλο το χρόνο να δραστηριοποιηθεί σ' αυτό που αφορά το αντικείμενο εργασίας του, το σκάουτιγκ. Ο Αργεντινός σκάουτερ της Ένωσης βρίσκεται στην Πολωνία για να τσεκάρει συγκεκριμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ίσως και να απασχολήσουν τους Κιτρινόμαυρους στο άμεσο μέλλον.

Πιο συγκεκριμένα είναι γνωστό πως η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός φορ (με την περίπτωση του Ανσαριφάντ να παίζει πάντα δυνατά) και ενός μέσου με κυρίως ανασταλτικά χαρακτηριστικά (κοινώς έναν παίκτη ποιυ θα αγωνίζεται κυρίως σαν κόφτης). Μάλιστα οι διοικούντες την Ένωση σε συνεργασία με τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας έχουν συναποφασίσει να γίνει (αν βρεθούν οι κατάλληλες περιπτώσεις) άμεσα προσθήκη και στις δυο θέσεις, δηλαδή στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Εννοείται πως όπως σε όλη την Ευρώπη, έτσι και στην Πολωνία, υπάρχει φουλ δράση το τριήμερο που διανύουμε. Ο Μπαρτόλο θα παρακολουθήσει απόψε το παιχνίδι μεταξύ της Πογκόν με αντίπαλο την Λέγκια. Θα μπορούσαμε προφανώς και να σας... αραδιάσουμε τα ονόματα των μέσων και των επιθετικών των δυο ομάδων με την υποσημείωση: απασχολούν την ΑΕΚ, ή αυτούς τσεκάρει ο Μπαρτόλο, ωστόσο αυτό είναι κάτι που συμβαίνει συνέχεια (όχι λανθασμένα απαραίτητα) χωρίς ουσία και αποτέλεσμα (θυμίζω πέρυσι ο Μιλοβάνοβιτς και ο Μπαρτόλο τσέκαραν ματς και ποδοσφαιριστές, γράφτηκαν 12 ονόματα από τα τσεκ τους και δεν αποκτήθηκε κανείς)!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα